Büyük heyecan ücretsiz canlı

30.04.2015 - 21:30 | Son Güncellenme: 30.04.2015 - 21:30

NBA Doğu Konferansı Çeyrek Final eşleşmelerinde sonucu en net gözüken eşleşme Brooklyn Nets – Atlanta Hawks 6. maça kadar geldi. Bu seriyi tuttur.com kullanıcıları ücretsiz izledi ve canlı canlı maçları yorumladı. Sen hala üye olmadın mı?

Seriye beraber bir göz atalım;

Brooklyn Nets cephesinde Joe Johnson – Brook Lopez ikilisi seriye damgasını vuran ikili olarak dikkat çekiyor. Brook Lopez seriyi 20 sayı ortalamasıyla oynarken Joe Johnson’ın da 17.4 sayı ortalaması dikkat çekiyor. Bu ikilinin seri boyunca hiçbir maçta tek haneli sayılara inmediğinin altını çizelim.Atlanta Hawks cephesinde ise seri boyunca hiç tek haneli sayılara inmeyen tek bir isim var, o da Jeff Teague. Oynadığı oyunla ve pozitif enerjisiyle takımının en önemli parçası oldu. Bu sezon All-Star seçilen yıldız bu seride Hawks'ın en önemli silahı konumunda. Seriyi 17 sayı ortalaması ile oynuyor. 

Hawks maçın favorisi olsa bile Brooklyn Nets taraftarı önünde yenilip seriye veda etmek istemeyecektir. Konferans 8.’si olarak geldiği play-off'ta taraflı tarafsız herkesin sempatisini kazanan Brooklyn Nets  handikap yanındayken pek çok basketbolseverin tercihi gibi gözüküyor.  

Deron Williams, Joe Johnson ve Brook Lopez üçlüsü 7. maça çıkmak adına taraftarlarına bir resital daha izletecekler mi?

Bu soruya canlı canlı cevap veren tuttur.com'a üye olarak MAÇI CANLI İZLEME FIRSATINI SAKIN KAÇIRMA!

Senin için hazırladığımız haberler