Büyük kaçış planı: Loris Karius!

01.05.2020 - 09:20 | Son Güncellenme: 01.05.2020 - 09:27

Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giyen Loris Karius, siyah-beyazlılardan ayrılmak için gün sayıyor. Alman eldiven, tesislerdeki dolabını boşalttı. Karius'un sözleşmesi ne zaman feshedilecek? Detaylar...

Büyük kaçış planı: Loris Karius!

Beşiktaş'ta kiralık oynayan Loris Karius ayrılmak için gereken tüm hazırlıkları yaptı. Serbest kalmak için FIFA’ya başvuran Beşiktaş’ın Alman kalecisi tesislerdeki eşyalarını alarak bavullarını topladı. Karius’un hafta başında sözleşmesini tek taraflı fesh etmesi bekleniyor. Karius'a ödeme nasıl yapılacak?

Karius, sözeleşmesini feshedecek

Loris Karius, BJK Nevzat Demir Tesisleri’ndeki odasını tamamen boşalttı. Şahsi eşyalarını alan ve bavullarını toplayan Alman kaleci, 3 Mayıs’tan sonra sözleşmesini tek taraflı olarak fesh edecek.

Önce Almanya, sonra İngiltere'ye geçecek

Skorer'in haberine göre; alacakları konusunda siyah-beyazlı yönetimin sunduğu tüm teklifleri geri çevirdiği gibi Nisan ve Mayıs maaşlarını bile talep eden Karius’un, İstanbul’dan ayrıldıktan sonra büyük bir ihtimalle önce Almanya’ya ardından İngiltere’ye geçmesi bekleniyor.

Yönetim, Karius'un menajeriyle anlaşamadı

Bundan sonra Liverpool’un antrenman programlarına göre çalışacak olan Karius ve menajeriyle bir türlü anlaşamayan yönetim, FIFA’dan çıkacak karara göre bir ödeme takvimi oluşturmaya çalışacak.

Genç kalecilerin önü açılacak

Bu arada Teknik Direktör Sergen Yalçın ile bir kez daha görüşen yöneticilerin, genç kaleciler Utku Yuvakuran ve Ersin Destanoğlu’nun Türk futboluna kazandırılması görüşünü dile getirdikleri aktarıldı. Utku ve Ersin’e güvenen Yalçın’ın da aynı düşüncede olduğu ifade edildi.

Yöneticiler: "Menajerler oyuncuları kötü yönlendiriyor"

Diğer yandan Karius’un durumunu kendi aralarında değerlendiren yöneticilerin, “Maalesef menajerler, oyuncuları kötü yönlendiriyor. Kalan maçlarda zaten Karius’un yerine genç kalecilerimizin oynamasını istiyorduk. Bu ayrılık bizim için daha hayırlı olacak” diye konuştukları vurgulandı.

Senin için hazırladığımız haberler