"Büyük kulüpler, büyük camialar böyle anlarda belli olurlar"

03.11.2017 - 18:23 | Son Güncellenme: 03.11.2017 - 18:23

"Büyük kulüpler, büyük camialar böyle anlarda belli olurlar"

AJANSSPOR - Turkish Airlines Golf Open 2017 turnuvası esnasında Antalyaspor başkanı Ali Şafak Öztürk, Beinsports'a önemli açıklamalar yaptı. 

İşte o açıklamalar:

"Tüm delikleri ışıklandırmalı tek sahaya sahibiz"

"Bir süredir hazırlıklarını yapıyoruz. İyi gidiyor tüm çalışanlara teşekkür ediyorum. Sponsorluk yada işbirliği yaptığımız herkese teşekkür ediyorum. "

"Burada özellikle belek bölgesindeki 15-16 tane golf sahası var. Dünya'da bu kadar birbirine yakın ve iyi kalitede golf sahasının olduğu yer yok. Hepsi birbirine 10-15 dk. mesafededir. Burası carya Golf grubu olarak 7 yıl önce burayı açmıştık. Baktığımız zaman en iyi sahalardan bir tanesi. Toplam 18 deliği de ışıklandırmalı tek saha. Sabah yada akşam oynayabiyorsunuz. Yapımından beri önemli emeğimiz var böyle bir organizasyonu almak gurur kaynağı."

"Uygulama güzel oldu"

"Uygulaması güzel oldu, çatıdan vuruş konusu. Farklı lokasyonları değişik yapmak için uğraşıyoruz güzel oluyor. Gece aydınlatması olması buraya has bir özellik. Maalesef turnuvaların gece oynanaması konusunda sonuç yok ama ileride olabilir belki bir günü gece oynanabilir. "

"Sezon başı planladıklarımız ile geldiğimiz nokta arasında fark var"

"Antalyaspor olarak durumumuz bizi tatmin etmiyor. Sezon başı planladıklarımız ile geldiğimiz nokta arasında fark var. Aslında geçen sezon topladığımı puan ile aynı puandayız. Geçen sezon Avrupa kupalarını kaçırmıştık. Bu sene daha büyük şeyler yapabilecek bir kadro kalitemiz var. Fakat bazen futbolda dengeleri doğru kurabilmek önemli. "

"Yıldız isim değil faydalı isim"

"Biz ne kadar önlem almak istedik ama bazı şeyleri yaşamamız gerekiyor. Son Bursaspor maçında hiç tatmin olmadım. Karabükspor maçı ile yükselişe geçeceğimizi düşünüyorum. Yıldız isim değil faydalı isim olmasının ne kadar önemli olduğunu görüyoruz. Çok iyi oyuncular tam performansını göstermedi. Sakatlık oldu, uyum dönemi oldu. Bunları doğru hesaplamak lazım."

"Büyük kulüpler, büyük camialar böyle anlarda belli olurlar"

"Biz başarı istiyoruz. Beklentiler yükseldi. Antalyaspor maalesef daha önceki durumlarda düşüp geri çıkması ile hatırlanıyordu. Şimdi Avrupa hedefi ile çıkabiliyoruz. Belki şampiyonluk yarışı hedefi ile çıkabiliyoruz. Sınıf atlamak güzel bir şey."

"Böyle kötü dönemler olacaktır. Asıl önemli olan kötü dönemlerde ne yapacağımızdır. Büyük kulüpler, büyük camialar böyle anlarda belli olurlar. Büyük insanlar böyle anlarda ortaya çıkarlar . Geçen sene aynı dönemden çıktık, büyük insanlar çıktılar. Türkiye'de bir döngü var. Bir baskı ve kötüleme döngüsü var. Medyası, yöneticisi ve taraftarı ile zor bir dönem, biz yine iyi yöneteceğimize inanıyoruz."

Senin için hazırladığımız haberler