"Büyük maçlarda koyduğumuz enerjiyi..."

10.03.2017 - 12:52 | Son Güncellenme: 10.03.2017 - 12:52

Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nde yarın Halk Enerji TED Ankara Kolejliler'i konuk edecek Pınar Karşıyaka'nın başantrenörü Nenad Markovic, "Büyük maçlarda koyduğumuz enerjiyi diğer maçlara da yansıtmamız lazım." dedi.

Markovic, AA muhabirine yaptığı açıklamada, FIBA Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale kalmayı başardıktan sonra yarın ligde Halk Enerji TED Ankara Kolejlileri konuk edeceklerini hatırlattı.

Son dönemde Türkiye Kupası ve FIBA Şampiyonlar Ligi dahil çok zor ve sert maçlar oynadıklarını kaydeden Markovic, "Bu zor maçların ligin devamında yardımcı olması lazım. Bu sertliği ligde kalan maçlara taşımamız gerekiyor. Diğer takımları küçümsemek için söylemiyorum ama büyük maçlarda koyduğumuz enerjiyi diğer maçlara da yansıtmamız lazım." ifadelerini kullandı.

Pınar Karşıyaka-Halk Enerji TED Ankara Kolejliler maçı saat 17.00'de Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu'nda oynanacak. Ligde en son deplasmanda Banvit'i 109-104'lük skorla geçen yeşil-kırmızılı ekip daha sonra oynadığı 4 maçı kaybetti. 

Senin için hazırladığımız haberler