''Büyük oyuncular böyle dönemlerden geçti''

01.10.2015 - 22:22 | Son Güncellenme: 01.10.2015 - 23:04

Gecenin adamı Oğuzhan Özyakup, Sporting Lisbon maçını de gelişimini değerlendirdi.

Oğuzhan'ın açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri;
"Maça iyi başlayamadık. İlk 10-15 dakika pres yapmaya çalıştık. Forvet, orta saha ve defans hattı aralarında çok ara verdik ve bunu iyi değerlendirdiler. Rakibimizin iyi oyuncuları vardı bunu biliyorduk. İkinci yarı içeride konuştuğumuz gibi agresif başladık. 45 dakikalık herşey bizim elimizde golü bulamadık. Sadece neredeyse pozisyon da vermedik. Sonuçta 1-1 bitti ve 1 puan önemliydi. İlk yarıya bakarsak 3 puanda verebiliriz. 4 puanımız oldu avantajımızı bırakmadık"

"Fenerbahçe maçında da ilk gole kadar çok alan vermiştik. 15 dakika iyi başladık ama yine rakibe aralarda açıklık verdik ama ikinci yarı tamammen kontrol bizdeydi. Bunu 45 dakika boyunca yapabildik. Daha uzun süreye yaymak için çalışacağız"

"2 sene önce çıkış yapmakla ilgili sorular gelmişti, geçen sene de geldi. Önemli olan bunun üstüne çıkmıştır. Büyük oyuncular böyle dönemlerden geçti. Ben de Şenol hocamın yardımıyla çıkmak isityorum. Geçen sene Bilic ile de böyle omuştu ama çok süre bulmamıştım. Bu sene bunu buluyorum ve değerlendirmem gerekiyor. Bir kaç maç değil, yarım sezon değil, sezon boyunca bunu yapmalıyım"

Senin için hazırladığımız haberler