Beşiktaş Yöneticisi Engin Baltacı ile TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi Kavga Etti

Burak Alaca
12.06.2023 - 22:46 | Son Güncellenme: 12.06.2023 - 23:26

Kulüpler Birliği'nin toplantısında büyük bir restleşme. Beşiktaş İkinci Başkanı Engin Baltacı, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'ye "Siz istemiyoruz" deyip toplantıyı terk etti.

Beşiktaş Yöneticisi Engin Baltacı ile TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi Kavga Etti

AJANSSPOR-HABER

Detaylar geliyor...

Süper Lig kulüplerinin oluşturduğu Kulüpler Birliği Vakfı, İstanbul'da bugün kritik bir toplantı yaptı. Söz konusu buluşmada kulüpler Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) başkanlık seçimine dair tutum belirledi. Toplantıya yeniden aday olacak olan Mehmet Büyükekşi de katıldı.

Ahmet Nur Çebi toplantıya katılmadı

Toplantıya geçen hafta yaptığı basın toplantısında Büyükekşi'yi desteklemeyeceğini açık açık söyleyen Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi katılmadı. Siyah beyazlıları birliğin toplantısında ikinci başkanı Engin Baltacı temsil etti. 14.00'te başlayan toplatının ikinci bölümüne Büyükekşi de katılarak projelerini anlattı. Bu bölümde Baltacı ile Büyükekşi arasında büyük tartışma çıktı. 

Engin Baltacı toplantıyı terk etti

Beşiktaş camiasına yakınlığıyla bilinen Orta Çizgi haber sitesine göre taraflar herkesin önünde tartıştış ve birbirlerine rest çekti. Beşiktaş İkinci Başkanı Engin Baltacı, toplantıyı terk etti. 

İlgini Çekebilir
TFF seçimine tek adayla giriliyor, isim belli oldu!
Habere Git

Baltacı, Büyükekşi'ye "Tarafsınız" dedi

Habere göre Baltacı toplantıda söz alarak "Biz sizi istemiyoruz çünkü Beşiktaş'a saygısızlık ve adaletsizlik yapıyorsunuz. Adil değilsiniz, tarafsınız, size güvenmiyoruz, sizi istemiyoruz" dedi. 

Büyükekşi: "Beşiktaş'a ihtiyacım yok"

Bunun üzerine Mehmet Büyükekşi de "Zaten sizin desteğinize ihtiyacım yok" diyerek Baltacı'ya cevap verdi. Bu atışma ve restleşmenin ardından siyah beyazlı yönetici toplantıyı terk ederek ayrıldı. 

Sezon başından beri gerilim var

Bilindiği üzere sezon başından bu yanadır Beşiktaş yönetimiyle TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi arasında gerilim var. Sezonun ilk bölümünde hakem yönetimleri nedeniyle taraftarlar karşı karşıya geldi. Ligin ikinci devresindeyse, ligden çekilen depremzede olan Atakaş Hatayspor ve Gaziantep FK takımlarının tüm maçlarının yok sayılmasını isteyen Beşiktaş'a TFF'nin "Hayır" demesiyle gerilim daha da arttı. Beşiktaş, ayrıca geçen sezon görevden el çektirilen hakemlere Büyükekşi yönetiminin yeniden düdük vermesine de karşı çıktı.

İlgini Çekebilir
Mehmet Büyükekşi: "Kulüplerin çoğu beni destekliyor"
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler