Büyük skandal! "Lig oynansın diye koronavirüsü sakladık"

26.07.2020 - 01:30 | Son Güncellenme: 26.07.2020 - 01:30

Son dakika haberi... Kayserispor Basın Sözcüsü Mustafa Tokgöz, küme düştükleri Trabzonspor maçının ardından skandal bir açıklama yaptı. Peki Mustafa Tokgöz ne dedi? Kayserispor koronavirüs vakasını sakladı mı? İşte detaylar..

Büyük skandal! "Lig oynansın diye koronavirüsü sakladık"

Kayserispor sahasında ağırladığı Trabzonspor’a 2-1 mağlup olarak TFF 1. Lig’e düşerken, basın sözcüsü Mustafa Tokgöz'ün maçın ardından yaptığı açıklamalar dikkat çekti.

Maçın ardından basın mensuplarına konuşan Mustafa Tokgöz, ligin devam etmesi adına koronavirüs vakalarını sakladıklarını söyledi.

Tokgöz, “Kayserispor çok zor günlerden bugüne kadar ümitlerini taşımıştır. Düşme veya Süper Lig’de kalma mücadelesi versek de önemli olan bugün burada bu maçın nasıl oynandığı ve nasıl yönetildiğidir. Bugüne kadar hakemler hakkında tek bir kelime bile konuşmadık. Gün geldi sportif ekibimizde, gün geldi idari ekibimizde koronavirüs tespit edildi, ligi sabote etmemek adına, endişe vermemek adına hiçbir şey açıklamadık. Sırf Süper Lig oynansın diye" dedi.

Trabzonspor maçının hakemi Cüneyt Çakır'a da tepki gösteren Tokgöz, "Bugün çok güzel bir karşılaşma oldu. Oyuncularımı ve teknik ekibimi cani gönülden tebrik ediyorum. Ancak, maalesef ünü Avrupa’ya taşınmış, Avrupa’da en büyük maçları yönetebilen büyük hoca Cüneyt Çakır bugün maçı katletmiştir. Bir kere dahi VAR’a gitmemiştir, ne penaltı pozisyonumuzu vermiştir ne de topun çizgiden çıkıp çıkmadığını kontrol etmiştir. Kayserispor 1.5 milyon nüfuslu bir şehrin futbol kulübüdür. Bugün bu sonucu sadece hocaya yüklemiyoruz” şeklinde konuştu.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler