Büyük sponsordan Albayrak'a flaş cevap

20.04.2020 - 19:46 | Son Güncellenme: 20.04.2020 - 19:52

Büyük sponsordan Albayrak'a flaş cevap

Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak'ın katıldığı televizyon programında “Bütün sponsorlar anlaşmaları iptal etti” açıklaması üzerine, sarı-kırmızılı kulübün göğüs sponsoru Terra Pizza’dan Ajansspor’a özel açıklama geldi. 

Burhan CAN TERZİ - AJANSSPOR ÖZEL

Terra Pizza’dan Ajansspor’a yapılan açıklamada şöyle denildi: “Galatasaray SK ile 2019-2020 sezonu için sözleşmemiz devam ediyor. Ana sponsor olarak üzerimize düşen tüm sorumlulukları bugüne kadar yerine getirdik ve yerine getirmeye devam ediyoruz."

Açıklamanın devamında ise, "Terra Pizza olarak Türkiye’nin ve Avrupa’nın spor devlerinden Galatasaray SK ile yapılan bu anlaşma ile Türk futboluna destek veriyor olmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz.” ifadesi kullanıldı.

ABDURRAHİM ALBAYRAK NE DEMİŞTİ?

Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, katıldığı bir programda koronavirüs nedeniyle ortaya çıkan olumsuz mali tabloya dikkat çekmiş ve "Bütün kulüpler bitmiş durumda. Bütün kulüpler birlik olup amatör şubeleri belirli bir süre kapatmamız lazım. Buna taraftarların da ikna olması lazım. Başkanımız diğer başkanlarla bunu görüşüyor. Yoksa kapıya kilit vururuz. Sponsorlarımız bize yazı yazıyor, anlaşmayı iptal ediyoruz diye. Çok zor döneme giriyoruz. Liglerin kısa süre içinde başlayacağını tahmin etmiyorum." demişti.

DOĞA SİGORTA DA AÇIKLAMA YAPMIŞTI

Öte yandan Galatasaray’ın sponsorlarından Doğa Sigorta’nın CEO’su Nihat Kırmızı da bu konuda Ajansspor’a özel açıklamalarda bulunmuştu.

Senin için hazırladığımız haberler