Büyük sürpriz: Fenerbahçeli basketbolcu Amerika Milli Takımı'na gidiyor

Cem Ergün
28.06.2024 - 22:53 | Son Güncellenme: 28.06.2024 - 23:07

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Fenerbahçe Beko'nun yıldız ismi, Amerika Milli Takımı'nın Olimpiyat kampına seçildi. İşte tüm detaylar...

Büyük sürpriz: Fenerbahçeli basketbolcu Amerika Milli Takımı'na gidiyor

AJANSSPOR HABER

Fenerbahçe Beko'nun Amerikalı yıldızı Nigel Hayes-Davis, ülkesinin Olimpiyat kampına gitmeye hazırlanıyor.

Amerika'dan Olimpiyat öncesi ilginç yöntem

Amerika Birleşik Devletleri Milli Basketbol Takımı, Fransa'da düzenlenecek olan Olimpiyatlar için ilginç bir yönteme başvurdu. Amerika, 12 kişilik basketbol aday kadrosunda yer alan yıldızlarının Olimpiyat'a daha iyi hazırlanabilmesi için 15 kişilik ek bir ekibi kampa getirecek.

Nigel Hayes-Davis de kâfilede yer aldı

Amerika'nın, Olimpiyat kampına götüreceğini açıkladığı bu 15 kişilik yıldızlar topluluğunda, ülkemizde Fenerabahçe Beko'nun formasını terleten Nigel Hayes-Davis de yer aldı.

Avrupa'dan tek oldu

29 yaşındaki basketbolcu, Amerika'nın açıkladığı 15 kişilik ekipte Avrupa'da forma giyen tek isim olarak dikkat çekti.

ABD'nin 12 kişilik "Rüya Takımı"

ABD'nin Paris Olimpiyat Oyunları için açıkladığı aday kadroda yer alan isimler ise şu şekilde: LeBron James (Los Angeles Lakers), Stephen Curry (Golden State Warriors), Kevin Durant (Phoenix Suns), Bam Adebayo (Miami Heat), Devin Booker (Phoenix Suns),  Anthony Davis (Los Angeles Lakers), Anthony Edwards (Minnesota Timberwolves), Joel Embiid (Philadelphia 76ers), Tyrese Haliburton (Indiana Pacers), Jrue Holiday (Boston Celtics), Kawhi Leonard (Los Angeles Clippers), Jayson Tatum (Boston Celtics)

Senin için hazırladığımız haberler