Büyük takımların gözde ismi Krzysztof Piatek konuştu!

08.10.2018 - 22:01 | Son Güncellenme: 08.10.2018 - 22:01

İtalya Serie A ligi takımlarından Genoa’nın Polonyalı forveti Krzysztof Piatek, İtalya Ligi'nde gollerine sıralamaya devam ediyor. Genç golcüyü birçok kulüp şimdiden transfer listesine almış burumda.

İtalya Serie A ligi takımlarından Genoa’nın Polonyalı forveti Krzysztof Piatek, İtalya Ligi'nde gollerine sıralamaya devam ediyor. Genç golcüyü birçok kulüp ise şimdiden transfer listesine almış burumda. 

Bu sezon İtalya ligine fırtına gibi başlayan Polonyalı golcü ligde oynadıkları 7 karşılaşmada 9 gol, İtalya kupasın da ise 1 maçta 4 gol atma başarısı gösterdi. Genç oyuncu 8 maç sonunda 13 gol ile sezona müthiş bir başlangıç yaptı.

Krzysztof Piatek'i transfer listesine alan takımlar ise, Liverpool, Manchester City, Tottenham Hotspur ve Barcelona. Golcü oyuncunun transfer bedeli ise 30 milyon pound olarak geçiyor. Genoa kulübü 23 yaşındaki oyuncuyu sezon başında Polonya'nın Cracovia Kraków kulübünden 4.5 milyon euro'ya transfer etmişti. 

Diario Sport'a açıklamalarda bulunan Piatek, “Barcelona'nın beni transfer etmek istediğini duydum ama buna inanmıyorum. Geçen sezon çok iyi bir performans sergiledim ve bu performansıma devam etmek istiyorum. İki aydır takımıma elimden geldiğince yardımcı olmak istiyorum. Ama gelecek ne getirir bunu kim bilebilir? " ifadelerini kullandı.  (AJANSSPOR-DIŞ HABER)

Senin için hazırladığımız haberler