Fenerbahçe'de Serdar Dursun'un Yaşadığı Büyük Tehlike Ortaya Çıktı

13.02.2022 - 10:24 | Son Güncellenme: 13.02.2022 - 11:35

Fenerbahçe'de Giresun maçında kafasına darbe alan Serdar Dursun, doktorların uyarısına rağmen oyundan çıkmak istemedi. Golcü futbolcunun yaşadığı büyük tehlike ortaya çıktı.

Fenerbahçe'de Serdar Dursun'un Yaşadığı Büyük Tehlike Ortaya Çıktı

Süper Lig'de Fenerbahçe, 1-0 geriye düştüğü maçta Giresunspor'u Valencia ve Pelkas'ın golleriyle sahadan 2-1 galip ayrıldı. Giresunspor'un tek golünü ise yeni transfer Chiquinho attı.

Kafasına darbe alan Serdar Dursun oyundan çıkmamak için direndi

İkinci yarıda oyuna giren Serdar Dursun'un kafasına aldığı darbe sonrası yeşil sahalarda eşine az rastlanan olaylar yaşandı. 30 yaşındaki oyuncu iyi olduğunu belirtip, sahada kalmak istedi ancak doktorlar çıkması gerektiğini söyledi. Kenara gelmesi için çağrılan golcü futbolcu bu kulak asmadı ve değişiklik tabelası kalktığında 'Çıkmayacağım' dedi.

Elmacık kemiği kırıldığı açıklandı

Bu sırada devreye hakem girdi ve oyuncunun yanına gidip çıkmasını söyledi. Ancak tabela ikinci kez kalktığında kenara giden Serdar, bu kez de doktorlarla polemik yaşadı. 58'de yerini Berisha'ya bırakan Serdar Dursun, hastaneye götürüldü. Kulüpten yapılan açıklamada "Oyuncumuzun zygoma kemiğinde (gözün dış duvarını oluşturan kemik) kırık tespit edilmiştir. Ameliyata alınacaktır" denildi.

Göz siniri kesilebilirdi

Fanatik'in haberine göre; Maçın ardından ortaya çıkan bir gerçek ise tecrübeli futbolcunun nasıl bir tehlike atlattığını ortaya çıkardı. Serdar'ın o an kırığının durumunun bilinmediği ve bunun göz sinirini kesme ihtimaline neden olabileceği için oyundan alındığı öğrenildi.

Senin için hazırladığımız haberler