Napoli Teknik Direktörü Luciano Spaletti'ye Taraftar Tokat Attı

Ali Bozkurt
30.08.2022 - 16:05 | Son Güncellenme: 30.08.2022 - 16:28

28 Ağustos Pazar günü oynanan Fiorentina-Napoli maçının ardından taraftarla tartışma yaşayan Luciano Spaletti'ye taraftar tokat attı. İşte detaylar...

Napoli Teknik Direktörü Luciano Spaletti'ye Taraftar Tokat Attı

AJANSSPOR HABER

Serie A 3. Hafta maçında Fiorentina ile Napoli ekipleri Stadio Artemio Franchi'de karşı karşıya geldi. 0-0 biten karşılaşmaya oynanan oyundan sonra maçın ardından yaşanan olaylar damga vurdu. 

Annesine küfürler edildi

0-0 beraberlikle biten maçın ardından Luciano Spaletti, Napoli taraftarlarından tepki almaya başladı ve tecrübeli teknik adam Napoli tribünlerine doğru yöneldi ve taraftarla tartışmaya başladı. Tecrübeli teknin adamın annesine küfürler edildi ve gerginlik artmaya başladı. Gerginlik dozunun arttığını gören güvenlik görevlileri araya girerken bir arbede çıktı ve 63 yaşındaki teknik adama taraftarı tokat attı.

Bu insanlar profesyonel troller

Maçın ardından DAZN kanalına röportaj veren Spaletti şu ifadeleri kullandı: " Orada baştan sona beni rahatsız eden bazı taraftarlar vardı. Yanlarında oturan çocukları var ve söylediklerini şu anda bile tekrar edemiyorum. Gerçekten inanılmaz, sürekli anneme küfür ve hakaret etmeye devam ettiler. Annem 90 yaşında, onu artık rahat bırakın! Bu insanlar profesyonel troller."

Geçen Sezonu 3. Bitirmişti

Geçtiğimiz sezonun yaz transfer döneminde Napoli'nin başına gelen İtalyan teknik adam geçtiğimiz sezonu Napoli ile Serie A'da 79 puanla 3. sırada bitirmişti. Bu sezon Serie A'da Napoli 3 hafta sonunda 7 puanla zirvede bulunuyor. Napoli ile çıktığı 50 maçta maç başına 1.94 puan ortalaması yakalayan 63 yaşındaki teknik adamın İtalyan ekibiyle 30 Haziran 2023'e kadar sözleşmesi bulunuyor.

Senin için hazırladığımız haberler