Gabri Veiga'nın Suudilere gitmesi üzerine Toni Kroos: "Utanç verici"

Akın Ungan
24.08.2023 - 11:49 | Son Güncellenme: 24.08.2023 - 12:01

Real Madrid'in yıldız orta sahası Toni Kroos, Celta Vigo'nun büyük yeteneği Gabri Veiga'nın 21 yaşında Suudi Arabistan'a gitmesine flaş yorum yaptı.

Gabri Veiga'nın Suudilere gitmesi üzerine Toni Kroos: "Utanç verici"

AJANSSPOR HABER

Futbolda 2023/24 sezonu başlarken, takımlar transfer çalışmalarına devam ediyor. Yaz transfer döneminde birçok önemli sözleşme imzalanırken, Suudi Arabistan kulüpleri piyasayı alt üst etti.

Dev isimlerin yanında gençler de gitti

Futbolcu ve kulüplere astronomik rakamlar öneren ve reddedilemeyecek teklifler sunan Suudi Arabistan ekipleri, Avrupa'nın birçok önemli yıldızını ülkeye getirdi. Yıldız isimler futbol kariyerlerinin son dönemlerini Suudi Arabistan'da geçirmek için sözleşmelere imza atarken genç yıldız adaylarının da ülkeye gitmesi dikkat çekti.

Gabri Veiga Suudiler'e gidiyor

Son olarak İspanyol futbolunun çıkardığı büyük yeteneklerden biri olacağına inanılan Celta Vigolu Gabri Veiga, Suudi Arabistan ekipleriyle transfer görüşmeleri yaptı. La Liga'dan ayrılarak Al Ahli'ye katılacak olan 21 yaşındaki futbolcunun Transfermarkt verilerine göre güncel piyasa değeri 30 milyon Euro.

İlgini Çekebilir
Aslan Molde'yi yıktı, Midtsjö Norveç'te gündem oldu!
Habere Git

Kroos: "Utanç verici"

Öte yandan Gabri Veiga'nın Al Ahli ile anlaştığı haberini alan Real Madrid'in yıldız futbolcusu Toni Kroos, flaş bir yorumda bulundu. Instagram hesabından haberi okuyan 33 yaşındaki Alman, "Utanç verici" dedi.

Toni Kroos'un yaptığı bu yorum gündem oldu. Birçok kişi tecrübeli orta sahanın haklı olduğunu düşünürken, Gabri Veiga gibi birçok yeteneğin paradan çok kariyerini düşünmesi gerektiğini savundu.

Gabri Veiga'nın geçen sezonki performansı

Celta Vigo altyapısında yetişen Gabri Veiga, 2022/23 sezonunda 40 karşılaşmada görev aldı. 21 yaşındaki genç orta saha, 11 kez rakip fileleri havalandırmayı başarırken, 4 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Senin için hazırladığımız haberler