Büyükçekmece, Devin Williams'ı kadrosuna kattığını açıkladı

13.07.2018 - 23:45 | Son Güncellenme: 13.07.2018 - 23:46

Tahincioğlu Basketbol Süper ligi ekiplerinden Büyükçekmece transfer çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Osiris Eldridge ve Deniz Kılıçlı'nın ardından son olarak Porto Riko takımlarından Bayamond'dan Devin Williams'ı transfer ettiğini açıkladı.

Tahincioğlu Basketbol Süper ligi ekiplerinden Büyükçekmece transfer çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Kenny Hayes, Osiris Eldridge ve Deniz Kılıçlı'nın ardından son olarak Porto Riko takımlarından Bayamond'da forma giyen Devin Williams'ı transfer ettiğini açıkladı.

Williams'ın kariyeri;

"24 yaşındaki Devin Williams basketbol Montverde'de başladı. Ardından Batı Virginia'ya transfer olan Amerikalı oyuncu burada üç sezon kaldı ve toplamda 102 maça çıktı. 2505 dakika parkede kalan Williams, 380 sayı kaydetti. Avustralya ekiplerinden Melbourne ile anlaşan 2.06'lık dev isim 16 karşılaşmaya çıktı, şubat ayında da Greensboro Swarm ile sözleşme imzaladı. NBA G-Ligi ile Amerika'ya dönen Williams Maine Red Claws takımında forma giydi. Son sezonda ise Porto Riko'nun Bayamon kulübünde ter döktü. 22 mücadelede yer alan genç oyuncunun son adresi Büyükçekmece Basketbol oldu."

Senin için hazırladığımız haberler