Büyükekşi: "İyi oynadık ve fazla pozisyon vermedik"

06.11.2020 - 22:20 | Son Güncellenme: 06.11.2020 - 22:21

Gaziantep FK haberleri.... TFF Süper Lig ekiplerinden Gaziantep FK Başkanı Mehmet Büyükekşi, Beşiktaş'ı 3-1 yendikleri maç sonrası konuştu. Büyükekşi, "İyi oynadık ve fazla pozisyon vermedik" dedi. İşte detaylar...

AJANSSPOR-HABER

Gaziantep FK Başkanı Mehmet Büyükekşi, sahalarında Beşiktaş'ı 3-1 yendikleri maç sonrası açıklamalarda bulundu.

"Son derece mutluyuz"

Son derece mutlu olduklarını belirten Büyükekşi, "3-1 kazandık. Son derece mutluyuz. Beşiktaş'a bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum. 15 günlük milli ara var. Bu arada yine çok çalışacağız ve daha iyi sonuçlar alacağımızı düşünüyorum. Hocamızla, teknik heyetimizle ve futbolcularımızla iyi bir takım olduğumuzu söylüyoruz ama bir türlü şanssızlığı kıramıyorduk. Bunu başardık. Hem deplasmanda hem sahamızda maçları bundan sonra kazanmak istiyoruz. İyi oynadık ve fazla pozisyon vermedik. 2. yarı rakip 10 kişi kalınca işimiz biraz daha kolaylaştı ve bu sonucu aldık. Mutluyuz" dedi.

Maç esnasında iki teknik heyet arasında yaşanan gerginliği soran gazetecileri ise Büyükekşi, “Maç esnasında bir takım böyle heyecanlı hareketler olabiliyor. Onun için maçın heyecanını yaşayan her iki taraf da bazı istenmeyen şeylere sebep olabiliyor biz inşallah bundan sonraki maçlarda da teknik ekibimizin bu konuda daha dikkatli olmasını her zaman uyarıyoruz” cevabını verdi.

Senin için hazırladığımız haberler