"Büyükekşi, Kuntz'u gönderme kararı aldı"

14.09.2023 - 01:41 | Son Güncellenme: 14.09.2023 - 01:45

Spor Gecesi Youtube kanalının yorumcularından Haluk Yürekli, Stefan Kuntz'un gönderileceğini ve yerin Fatih Terim veya Abdullah Avcı'nın geleceğini iddia etti.

"Büyükekşi, Kuntz'u gönderme kararı aldı"

AJANSSPOR HABER

Spor Gecesi Youtube kanalının yorumcularından Haluk Yürekli, TFF'nin Stefan Kuntz'u gönderme kararı aldığını ve yerine gelecek olan isimleri belirlediğini duyurdu.

Hedef Avcı ve Terim

Yürekli, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin, Japonya ile oynanan hazırlık maçının ardından yaptığı basın toplantısında oyunculara yönelik açıklamalarından ötürü Kuntz'u gönderme kararı aldığını öne sürdü. Yürekli, kararın yönetim kuruluna getirileceğini belirtirken, masada Fatih Terim ile Abdullah Avcı olduğunu söyledi.

Mehmet Büyükekşi Stefan Kuntz ile "yola devam" demişti

Japonya ile 12 Eylül Salı günü hazırlık maçında karşılaşacak A Milli Futbol Takım kafilesi ile birlikte Hollanda'ya gelen Mehmet Büyükekşi, açıklamalarda bulundu.

İlgini Çekebilir
Büyükekşi, Altıntop şimdi de Stefan Kuntz! Vura vura...
Habere Git

Başkan Büyükekşi, "Stefan Kuntz ile yolların ayrılacağı ve Abdullah Avcı'nın göreve geleceği iddiaları var? Bunlar doğru mu?" sorusuna yanıt verdi.

"Öyle bir şey söz konusu değil. Maçtan sonra gereken açıklamaları yaptım. Şu anda Stefan Kuntz ile ilgili bir şey konuşmak doğru olmaz dedim. Puan kaybettiysek hep beraber kaybettik. Şu anda yolumuza devam ediyoruz."

Mehmet Büyükekşi, "Hırvatistan maçında da Stefan Kuntz takımın başında olacak mı?" sorusunu ise "Evet, Hırvatistan maçı, Letonya maçı, inşallah en iyisini yapmak için mücadele edeceğiz." şeklinde yanıtladı.

Senin için hazırladığımız haberler