TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi Makam Aracını Kaldırıyor

Akın Ungan
28.06.2022 - 13:11 | Son Güncellenme: 28.06.2022 - 13:16

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Mercedes makam araçlarına sınır getiriyor. Sadece 20 araç bırakacak olan Büyükekşi, yöneticilere 24 saat araç ve şoför uygulamasını bitiriyor. İşte detaylar.

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi Makam Aracını Kaldırıyor

AJANSSPOR-ÖZEL 

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), son yıllarda büyük bir savurganlık içine girmekle eleştiriliyor. Bunun başında da yönetim kurulu üyeleri dahil, çok sayıda kişiye tahsis edilen Mercedes marka makam araçları geliyor. Yeni TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, tasarruf için düğmeye bastı ve Mercedesler'i garaja çağırdı!

Büyükekşi işe kendisinden başlayacak

İşe kendisinden başlayan Büyükekşi, TFF'deki başkanlığı süresince kullanacağı makam aracı ve şoförünü kendi özel şirketinden tahsis etti. Yani TFF'den böyle bir hizmet almayacak. Büyükekşi, tüm yönetim kurulu üyelerinden de aynı talepte bulundu. Ulaşım ihtiyaçlarında havuz sistemine geçen Büyükekşi, artık hiç kimseye 7\24 makam aracı tahsis edilmeyeceğini söyledi.

Arabaları iade edip para isteyecek

TFF bünyesinde sadece 20 araç bırakmayı planlayan Mehmet Büyükekşi'nin, diğer araçları iade edip Mercedes firmasından nakdi sponsorluk desteği talep edeceği öğrenildi. Bu talebe sponsor firmanın nasıl yaklaşacağı merak konusu.

İlgini Çekebilir
ÖZEL | Galatasaray, Fenerbahçe'nin elinden kapmıştı! Flaş karar
Habere Git

Yine Büyükekşi'nin tasarruf tedbirlerinin TFF bürokrasisinden nasıl bir reaksiyon alacağı da ayrıca merak ediliyor. Özellikle Nihat Özdemir'in, TFF teşkilatında bürokratik engelleri aşmakta zorlandığı iddia ediliyordu.

Senin için hazırladığımız haberler