TFF Başkanı Büyükekşi: “Sivasspor Bir Adım Önde”

İsa Kethüda
16.05.2023 - 13:52 | Son Güncellenme: 16.05.2023 - 14:01

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi, 'Altyapı Akademileri Projesi' dahilinde DG Sivasspor Kulübü’nü ziyaret etti. İşte detaylar.

TFF Başkanı Büyükekşi: “Sivasspor Bir Adım Önde”

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi, 'Altyapı Akademileri Projesi' dahilinde altyapı akademilerinde Türkiye modeli oluşturmak ve sürdürebilmek adına gerçekleştirdiği kulüp akademileri ziyaretlerine Sivasspor ile devam etti.

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ve beraberindekiler, Vali Lütfullah Bilgin Sivasspor Tesisleri'nde Başkan Mecnun Otyakmaz ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı. 

Mehmet Büyükekşi, altyapı çalışmaları hakkında Başkan Otyakmaz ve altyapı koordinatörü Murat Dizdar'dan bilgi aldı.

İlgini Çekebilir
Trabzonspor'da bir ayrılık daha! Anlaşma...
Habere Git

Mehmet Büyükekşi: “Çok güzel tesisleri var”

Başkan Büyükekşi, Sivasspor'un 3 sezondur üst üste Avrupa'ya gitmesinden dolayı takımı tebrik ederek, Yiğidolar’ın ülke puanına önemli katkılar sağladığını söyledi. Türkiye Futbol Federasyonu olarak Akademi Projesi'ni çok önemsediklerini belirten Büyükekşi, "Kulüplerimizi ziyaret ediyoruz. Bugün de Sivas'a geldik. 

Sivasspor'un çok güzel tesisleri var. Akademi konusunda da birçok kulüpten daha önce yol almışlar. Bu güzel tesislerde yetenekli oyuncuları var. Türk milli takımına her yıl çeşitli yaş kategorilerinde 13-14 tane oyuncu veriyorlar. Sivasspor'a hem ligde hem de Türkiye Kupası'nda başarılar diliyorum. 

"Sivasspor bir adım önde"

Akademi projesi için de yaptıklarından dolayı teşekkür ediyorum. Türk futbolunun kalkınması için kendi öz kaynaklarımıza dönebilmek ve kendi yeteneklerimizi keşfedip takımda oynatabilmek çok önemli. İnşallah birkaç yıl içinde Süper Lig ve 1. Lig takımlarımız akademi konusunda aynı yere gelecek. Bu konuda Sivasspor bir adım önde" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Barcelona, İlkay yerine Arda'yı tercih etti!
Habere Git

Mecnun Otyakmaz: “Destek vermeye devam edeceğiz”

Sivasspor Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz ise Büyükekşi'nin kulüplerin sorunlarını yakından bildiğini vurgulayarak, “Biz de baştan beri kendisine destek veriyoruz. 

Uzun vadeli projelerinde de kendisine destek vermeye devam edeceğiz. Bütün tesisleri yerinde görmek gibi güzel bir uygulaması var. Sivas'a geldiği için kendisine şükranlarımız sunuyorum” diye konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler