Buz : "Aslan payı futbolcularındır"

14.05.2017 - 19:31 | Son Güncellenme: 14.05.2017 - 19:31

AJANSSPOR – TFF 1. Lig ekiplerinden Evkur Yeni Malatyaspor, Spor Toto Süper Lig’e yükselmeyi garantiledi. Evkur Yeni Malatyaspor teknik direktörü İrfan Buz, 1-1 biten Boluspor maçı sonrası yayıncı kuruluşa değerlendirmelerde bulundu.

Buz’un yaptığı açıklamalardan Ajansspor’un derledikleri şu şekilde :

Dünyanın en mutlu insanı benim. Çok uzun bir maratondu. Çok mutluyum. Kimse beklemezdi. Tüm futbol otoritelerine sorun, onlar Sivasspor'u ve Eskişehirspor’u şampiyon yapmışlardı. Haddimizi bilerek gittik, inişler çıkışlar olacaktır. Başkan Adil Gevrek ve yönetim kurulunu kutluyorum. Beni desteklenyenlerden Allah razı olsun. Çalışarak geldik, aslan payı futbolcu kardeşlerimindir.Bu başarı onların. Futbolu çok seviyorum, yaşıyorum. Diğer takımları da tebrik ediyorum.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, sözlerine Anneler Günü'nü kutlayarak başlayan Buz, ailesine ve futbolcularına teşekkür etti.

Şampiyonluk yarışının zor bir süreç olduğunu belirten Buz, şunları aktardı:

"Kolay değil, uykusuz geceler geçirdik. Sonuçta Allah bizi muvaffak eyledi. Geçen sene bu takıma geldiğimizde 'Bir şeyleri değiştireceğiz.' dedik ve bunu yönetimle birlikte gerçekleştirdik. Onlar bize inandı, biz de bu mutluluğu bu şehre yaşattık. Burada tarih yazdık. Bizim için en büyük başarı, Malatyalıları dünyanın her yerinde gururlandırmış olmak. Herkes hesap yaptı ama en güzel hesabı Allah yaptı. Tertemiz bir şampiyonluk oldu. Malatya, Allah'ına kurban senin."

Senin için hazırladığımız haberler