Buz: "Lobimiz yok mücadele ediyoruz"

18.04.2017 - 20:49 | Son Güncellenme: 18.04.2017 - 20:49

AJANSSPOR- Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü İrfan Buz, 2-1 kaybettikleri Eskişehirspor mücadelesinin ardından açıklamalarda bulundu.

"Kendi sahamızda oynadık avantajımızı kullanmak istedik maalesef olmadı. Kazansak çok farklı olacaktı. Diğer takımların da maçları var inanıyoruz. Baskı üzerimizde yok. Futbolcu kardeşlerim her şeyi, elinden geleni yaptılar ama olmadı. Önümüzdeki haftalara saklıyoruz. Önümüzdeki süreçte biz de varız diye göstereceğiz. Kimse unutmasın 5 puan öndeyiz. Son iki müsabakımızı kaybetmiş olabiliriz ama bu böyle gitmeyecek.

Biz kendi maçlarımıza bakıyoruz bizi de rakiplerimizi de zorlu maçlar bekliyor. Geçen haftaki Ümraniye maçındaki pozisyona rica ediyorum bir daha baksınlar. Azubuike sarı kart ve bugün cezalı. Lobimiz yok mücadele ediyoruz. Biz kendimize bakacağız önce. Hakemin veya başka bir şeyin arkasına sığınmayacağız ama sarı kartlar biraz fazla gibi geldi.

Basın toplantısında neler dedi?

TFF 1. Lig'de sahasında Eskişehirspor'a 2-1 yenilen Evkur Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü İrfan Buz, "Her şeye rağmen, ne olursa olsun önümüzdeki haftalarda bu işi bitireceğiz." dedi.

Buz, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, bugün çok önemli bir karşılaşma oynadıklarını ancak 2-1 kaybettiklerini anımsattı.

Geriye düştükten sonra pozisyonlar bulduklarını anlatan Buz, "İkinci yarı biraz daha pozisyona girmek istedik. Kontra ataklardan ikinci gölü kalemizde bulduk. Pozisyonlarımız vardı maalesef kaybettik. Taraftarlarımız bizi inanılmaz derecede destekledi en fazla ona üzüldüm. Yine de devam ediyoruz. Şimdi Giresunspor maçına bakacağız. 6 maçlık bir periyot var. İşi bitirebilirdik burada ancak camia ve futbolcu kardeşlerimizle devam etmemiz gerekiyor. Kaldı ki avantaj yine bizde." diye konuştu.

Buz, karşılaşmanın hakemi Ali Palabıyık'ı da eleştirerek, şunları kaydetti:

"Faul olmayan bir pozisyonda sarı kart göstermesi...Bugün de çifte standart uygulandığını düşünüyorum. Ancak ne olursa olsun bu pozisyonları gole çevirmemiz, kendi sahamızda kazanmamız gerekiyor. Her şeye rağmen, ne olursa olsun önümüzdeki haftalarda bu işi bitireceğiz. Arada 5 puan fark var. Bizde biraz akıllı olalım, kenetlenelim. Bizi böyle kolay kolay bu pistten dışarı atamayacaklar diye düşünüyorum. Biz mutlu sona ulaşacağız. Ondan kimsenin şüphesi olmasın."

Senin için hazırladığımız haberler