Antalyaspor Yunan Devinden Eski Konyasporlu Oyuncuyu Transfer Ediyor

29.07.2023 - 16:18 | Son Güncellenme: 29.07.2023 - 16:29

Antalyaspor, prensip anlaşmasına vardığı Zymer Bytyqi’yi Türkiye’ye davet etti. Kulübü Olimpiakos ile bonservis konusunda pazarlıklar devam ediyor.

Antalyaspor Yunan Devinden Eski Konyasporlu Oyuncuyu Transfer Ediyor

AJANSSPOR-HABER

Transfer çalışmalarına devam eden Antalyaspor, uzun süredir görüşme halinde olduğu ve yaklaşık 15 gün önce prensip anlaşmasına vardığı Zymer Bytyqi’yi Türkiye’ye davet etti. Bugün akşam saatlerinde Türkiye’de olması beklenen Kosovalı futbolcunun transferinin resmiyet kazanması için Olimpiakos ile görüşmeler ise devam ediyor. 

Henüz orta yol bulunamadı

Kosovalı futbolcu, yaklaşık 15 gün önce Antalyaspor’a ‘evet’ derken, kulübü Olimpiakos ise henüz ikna edilemedi. Yunanistan temsilcisinde kadro dışı bırakılmasına karşın bonservis beklentisi devam ederken, Antalyaspor ile pazarlıklar devam ediyor.  

Konyaspor’da oynadı

2020-2021 sezonunda Norveç’in Viking takımından Konyaspor’a transfer olan Bytyqi, 2 sezon Yeşil-Beyazlı formayı giydi. 56 maçta Konyaspor adına sahaya çıkan kanat oyuncusu, 11 gol ve 15 asistlik performans sergiledi.  

İlgini Çekebilir
Antalya'dan Hollanda'ya... İşte yeni takımı!
Habere Git

Yunanistan’da tutunamadı

Geçtiğimiz sezonun devre arasında Olimpiakos’a 1 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer olan golcü futbolcu, Yunan ekibinde fazla şans bulamadı. Sadece 3 maça çıkan deneyimli futbolcu, skor katkısı sağlayamadı.

Senin için hazırladığımız haberler