RAMS Başakşehir'de Emre Belözoğlu Gitti Çağdaş Atan Geldi

06.09.2023 - 18:50 | Son Güncellenme: 06.09.2023 - 23:31

Son dakika: Trendyol Süper Lig ekiplerinden Kayserispor'un Teknik Direktörü Çağdan Atan, görevinden ayrıldı. Atan'ın yeni durağı RAMS Başakşehir oldu.

RAMS Başakşehir'de Emre Belözoğlu Gitti Çağdaş Atan Geldi

Salim MANAV - AJANSSPOR

Teknik Direktör Çağdaş Atan, Kayserispor'dan ayrıldığını kişisel sosyal medya hesabından açıkladı. 43 yaşındaki teknik adamın yeni durağı ise RAMS Başakşehir oldu.

Emre Belözoğlu'nun yerine Çağdaş Atan geliyor

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Kayserispor'da teknik direktör Çağdaş Atan dönemi resmen sona erdi. 43 yaşındaki teknik direktör "Bittiği için üzgün değilim, yaşandığı için mutluyum" ifadelerini kullandı.

Atan'ın yeni durağı ise belli oldu. Genç teknik adam, Emre Belözoğlu ile yollarını ayıran RAMS Başakşehir ile anlaştı. Resmi açıklamanın kısa süre sonra yapılması bekleniyor.

Çağdan Atan İstanbul'da

Sezona istediği başlangıcı yapamayan ve oynadığı 3 maçın tamamını kaybeden RAMS Başakşehir, teknik direktör Emre Belözoğlu ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırmıştı. Emre Belözoğlu'nun ardından teknik direktör arayışlarına başlayan Başakşehir, Çağdan Atan ile İstanbul'da görüşerek anlaşmaya vardı.

İlgini Çekebilir
Süper Lig'de bir istifa daha!
Habere Git

Kayserispor'da transfer tahtası açılamamıştı

Geçtiğimiz sezonun başında takımın başına geçen ve transfer yasağına rağmen sarı kırmızılı ekipte oldukça başarılı bir dönem geçiren Atan, bu sezon da tahtanın açılamaması nedeniyle görevinden ayrıldı.

Başarılı futbol adamı, "Namağlup bir takım bırakmanın huzuruyla ayrılıyorum şehirden." diyerek Kayseri'ye veda etti.

Çağdaş Atan'ın Kayserispor karnesi

20 Haziran 2022 yılında Kayserispor'da göreve başlayan ve 43 maçta takımın başında olan Çağdaş Atan bu karşılaşmalarda 18 galibiyet, 8 beraberlik ve 17 mağlubiyet yaşadı. Kayserispor'un başında toplamda 62 puan toplayan Çağdaş Atan, maç başına 1.44 puan ortalaması tutturdu.

Senin için hazırladığımız haberler