Çağdaş Atan: "Artık kazanmalıyız"

İsa Kethüda
31.01.2026 - 22:37 | Son Güncellenme: 31.01.2026 - 23:18

Trendyol Süper Lig’in 20. haftasında Beşiktaş, sahasında Konyaspor’u 2-1 mağlup etti. Yeşil-beyazlı takımda Teknik Direktör Çağdaş Atan açıklamalar yaptı.

Çağdaş Atan: "Artık kazanmalıyız"

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig’in 20. haftasında Beşiktaş, sahasında Konyaspor’u 2-1 mağlup etti. Yeşil-beyazlı takımda Teknik Direktör Çağdaş Atan açıklamalarda bulundu.

"Beşiktaş yanlıştan doğruyu buldu"

Kaybettikleri için üzgün olduklarını söyleyen Çağdaş Atan, "Kaybettiğimiz için üzgünüz. Beşiktaş’ın 11’ini tercih etsem geçen haftaki 11’i tercih ederdim. Beşiktaş yanlıştan doğruyu buldu. Bizi zorlayacak 11’le çıktı. Beklediğimiz 11 karşımıza geldi. İçinde bulundukları duruma göre enerjik başladılar.

"2 golü de kesinlikle yememiz lazımdı"

Savunma anlamında çoğu şeyi doğru yaptık. Birebir eşleşmek zorlaştı. Rakibe Cengiz’in kafa vuruşu dışında pozisyon vermedik. Golü birinci sınıf attık ama yediğimiz goller bir o kadar amatörce oldu. 2 golü de kesinlikle yememiz lazımdı. Maç bize gelmişti. Muleka’yla etkili olduğumuz anlar vardı.

"Artık kazanmalıyız"

Orkun tarafından olmayacak bir yerden güzel bir gol yedik. Oyun iyiydi. Disiplinli sahada iyi duran, ne oynadığı belli olan organizasyonları deneyen ve golü atan Konyaspor vardı ama kazanamıyoruz. Artık kazanmalıyız. Göztepe maçı bizim için final gibi. Gelişiyoruz, bunda netiz ama bunu skora taşımalıyız. Çok uzun bir seri oldu farkındayız" dedi.

"Rayyan Baniya'yla anlaştık. Kazeem Olaigbe'yi istiyoruz"

Atan, Konyaspor'un transfer gündemiyle ilgili olarak, "Rayyan Baniya'yla anlaştık. Kazeem Olaigbe'yi istiyoruz, kulüpler anlaştı. Oyuncunun karar verip imza atmasını bekliyoruz. Bu anlaşma karşılığında Umut Nayir'i verdik. Olaigbe tarafında bize tamam dendi, anlaşmaya hazır olduğunu söylediği bölümde biraz daha süre istedi. Bu sürede biz de Umut'u vermiş bulunduk. O işin en kısa zamanda çözüleceğini düşünüyorum. Olaigbe de bizim oyuncumuz olacak. Transfer dönemiyle ilgili şikayetim yok. Anadolu kulüpleri olarak zorlanmamız normal." şeklinde konuştu.

"Eleştirilmekten çekinmiyorum"

Kendisine yönelik eleştirilerden çekinmediğini aktaran Atan, "Eleştirilmekten çekinmiyorum. Hiç etkilenmiyorum. Oyuncularımı korumaya çalışıyorum. Sorumluluğu üstüme almaya çalışıyorum. Tüm taraftarlarımızı da Konyaspor için tribünlere davet ediyorum. Eleştiriler bana olsun, oyuncularım rahat bırakılsın. Bunları göğüslemekle ilgili problemim yok." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler