Çağdaş Atan, Emre Belözoğlu'na şaşırdı

29.04.2021 - 23:07 | Son Güncellenme: 30.04.2021 - 00:49

Süper Lig’in 38. haftasında Fenerbahçe ile golsüz berabere kalan Alanyaspor’un teknik direktörü Çağdaş Atan’dan maç sonu Emre Belözoğlu ile ilgili çarpıcı değerlendirmeler geldi.

Çağdaş Atan, Emre Belözoğlu'na şaşırdı

AJANSSPOR-HABER

 

Alanyaspor Teknik Direktörü Çağdaş Atan, Fenerbahçe maçının ardından rakiplerinin 10 kişi kalmasının oyunu değiştirdiğini söyledi. Genç çalıştırıcı, “İkinci yarı Fenerbahçe 10 kişi kalınca başka bir oyun oynandı. 11’e 11 oynanan oyundan çok mutlu oldum. Sosa’yı neredeyse topla buluşturmadık. Maçtan çok keyif aldım” dedi.

'Emre Hoca farkını gösterdi'

Meslektaşı Emre Belözoğlu’na ayrı bir parantez açan Çağdaş Atan, “Emre Hoca’yı tebrik ediyorum. Erol Hoca da iyi getirdi buraya ama Emre Hoca geldikten sonra farklı oynanıyor” diye konuştu.

Çağdaş Atan'ın Mesut Özil şaşkınlığı

Bu arada Çağdaş Atan’ın oyun analizi sırasında “İki hocanın da hamleleri vardı. Mesela ikinci yarıda Mesut’un oyunda kalması bizim açımızdan farklı ama sürpriz bir karardı” sözleri dikkat çekti. 

 

Atan: Bitiricilikte sıkıntımız var

Alanyaspor’un hocası son olarak, “Bitiricilikte sıkıntı yaşıyoruz. Skoru yapamadık sadece. Oyuncularımı tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı..

'Fenerbahçe'nin, Beşiktaş'ın kaç puanı var bilmiyorum'

Alanyaspor Teknik Direktörü basın toplantısında gelen Fenerbahçe’yi şampiyonluk yarışının dışına gönderip göndermediği sorusuna ise, "Fenerbahçe’nin, Beşiktaş’ın kaç puanı var inanın bilmiyorum. Buna yemin edebilirim. Bizim kendi kimliğimiz, kendi oyunumuz, kendi marka değerimiz var. Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor kazanmış benim için hiç önemli değil. Hiç de umurumda değil, onlara başarılar diliyorum" yanıtını verdi.

Atan'dan basın toplantısında espri

Süper Lig'in ilk yarısındaki Beşiktaş maçında basın mensuplarına soru sormadıkları için kızan genç teknik adamın, bu kez gelen sorular üzerine "Demek ki size bir uyarı gerekiyorumuş" diye espri yapması da dikkat çekti. 

Senin için hazırladığımız haberler