Çağdaş Atan'dan Gaziantep Maçı Sonrası Galatasaray ve Fenerbahçe Sözleri

Orhan Gülek
07.10.2023 - 21:30 | Son Güncellenme: 07.10.2023 - 21:37

Trendyol Süper Lig'in 8'inci haftasında Başakşehir, Gaziantep FK'yı 2-0'lık skorla geçti. Maç sonu RAMS Başakşehir'de Çağdaş Atan ve futbolcular değerlendirmede bulundu.

Çağdaş Atan'dan Gaziantep Maçı Sonrası Galatasaray ve Fenerbahçe Sözleri

AJANSSPOR - HABER

Başakşehir, Trendyol Süper Lig'in 8'inci haftasında Gaziantep FK'yı konuk etti. Karşılaşma Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda oynandı. Mücadelede Sarper Barış Saka düdük çaldı. Başakşehir, Gaziantep FK'yı 2-0'lık skorla devirdi.

Karşılaşma sonrası RAMS Başakşehir Teknik Direktörü Çağdaş Atan değerlendirmede bulundu.

Çağdaş Atan: "Kendimizi geliştirirsek çok daha güçlü olacağız"

Takımın iyi yolda olduğunu dile getiren Çağdaş Atan, "Özellikle ilk yarıda rakibin bütün baskılarını kırarak topu 3. bölgeye getirdik. 2. gol ve öncesinden atağımız auttan başladı ve kaleye kadar gidip golle sonuçlandırmayı başardık. Oyuncularımız gelişiyor biz de onları tanıyoruz. Galatasaray ve Fenerbahçe maçları dengemizi bozdu ancak baktığınız zaman 3 maçta 7 puan ve kalede gol yemeden bunu başardık. Bu maçlar takımın iyi yolda olduğunu gösteriyor. İlk yarıdaki 45 dakikadaki oyunu 70 dakikaya çıkarmamız gerekiyor. Kendimizi geliştirirsek çok daha güçlü bir Başakşehir olarak sahada yer alacağız." dedi.

"Çağdaş hoca ve ekibi, büyük bir özgüven aşıladı"

Başakşehir'in tecrübeli kalecisi Volkan Babacan ise galibiyet sonrası şu ifadeleri kullandı:

"Öncelikle lige sıkıntılı başladık. Sonra bir hoca değişikliği oldu. O süreçte çok zorlu maçlara çıktık. Ama Çağdaş hoca ve ekibi oyunculara büyük bir özgüven aşıladılar. Hata yapmaktan korkmayan özgüvenli bir takım inşaa ettiler. Yavaş yavaş yükseliyoruz ilk dörtte olmayı hedefliyoruz."

İlgini Çekebilir
Çağdaş Atan, Sumudica'yı üzdü
Habere Git

Aleksic: "Zirvede olmayı hakediyoruz"

Başakşehir'in Sırp oyuncusu Aleksic ise "Çok kritik bir galibiyet bizim için. Bu maça kadar az puan topladık. Takımın reaksiyon vermesinden memnunum. Takım için önemli bir galibiyetti. Zirvede olmayı hakediyoruz. Galibiyet bize özgüven verecektir." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler