Başakşehir Teknik Direktörü Çağdaş Atan'dan Rapid Wien maçı öncesi açıklama

01.10.2024 - 19:10 | Son Güncellenme: 01.10.2024 - 19:25

Son dakika haberleri | Başakşehir Teknik Direktörü Çağdaş Atan, UEFA Konferans Ligi'nde Rapid Wien maçı öncesi açıklama yaptı. İşte tüm detaylar...

Başakşehir Teknik Direktörü Çağdaş Atan'dan Rapid Wien maçı öncesi açıklama

AJANSSPOR HABER

Başakşehir, UEFA Konferans Ligi ilk maçında yarın Avusturya temsilcisi Rapid Wien’i konuk edecek. Başakşehir Teknik Direktörü Çağdaş Atan, Rapid Wien maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Çağdaş Atan, "Başakşehir'in gücünü gösterme adına çok büyük bir fırsat. Heyecanlıyız, iyi bir takıma karşı oynayacağız. Şu anda bence grubun favorilerinden birisiyle başlıyoruz. İlk 8'in de adaylarından biri bana göre, Trabzonspor'u da elemişlerdi. Rapid Wien belli bir oyun planı olan, oyunun her bölümünü planlamaya çalışan, farklı dizilişleri olan iyi bir takıma karşı oynayacağız. Son haftaya kadar liglerinde zirvedelerdi. İzleme şansım da oldu. Açıkçası ben yarın çok iyi bir maç bekliyorum. Bizim takımımız, onların daha önce karşılaştığı takımlardan farklı bir takım. Rakibimize saygı duymakla birlikte kendi oyunumuzu oynamak istiyoruz. Takımımızı ve ülkemizi iyi bir şekilde temsil etmek istiyoruz yarın" dedi.

"Eğlenceli bir format"

UEFA'nın yeni formatını değerlendiren Atan, "Eğlenceli bir format bu sene. Maçlara pozitif yansıyacağını düşünüyorum. Yapay zekaya bakılınca en zor 6 eşleşmeden birine sahibiz. Güçlü bir kura çektik, zor bir fikstürümüz var Konferans Ligi'nde ama bir o kadar da gücümüz var. Yarın yüzde yüz hazır bir şekilde sahada olacağız" ifadelerini kullandı.

"Hedefimiz ilk 8'de tamamlamak"

Atan, takımın hedefi hakkında, "Hedefimiz ilk 8'de tamamlamak, olmadı diğer şekilde eşleşmelerde üst tura çıkmak ve ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek" açıklamasını yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler