Çağdaş Atan istedi, Beşiktaş kapısını açtı

Eren Tuncay
07.04.2021 - 13:47 | Son Güncellenme: 07.04.2021 - 13:48

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Beşiktaş ile karşılaşacak olan Alanyaspor, maç için son antrenmanını siyah-beyazlıların tesislerinde yaptı. İşte detaylar...

Çağdaş Atan istedi, Beşiktaş kapısını açtı

Nazım TÜRKNAS / Volkan YILMAZ- AJANSSPOR

Süper Lig lideri Beşiktaş, Vodafone Park'ta bu akşam saat 19.00'da Aytemiz Alanyaspor'u ağırlayacak. Akdeniz ekibi dün sosyal medyasından yaptığı paylaşımda son idmanını Beşiktaş Nevzat Demir Tesisleri'nde yaptığı açıkladı.

Fulya'da çalışacaklardı ama...

Siyah beyazlı kulüp, bu akşamki rakibine jest yaparak tesislerini açtı. Aytemiz Alanyaspor normal şartlarda Beşiktaş'ın Fulya'daki altyapı tesislerinde idman yapacaktı. Ancak buradaki sahanın koşulları elverişli değildi. Sezon başında Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın yardımcılığını bırakarak, Alanya'nın başına geçen Çağdaş Atan, siyah beyazlı yönetimde Nevzat Demir'de çalışmak için izin istedi.

Beşiktaş'ın jestine teşekkür edildi

Beşiktaş yönetimi de eski futbolcuları ve yardımcı hocalarının bu talebini geri çevirmedi. Böylece Beşiktaş, pandemi koşulları olmasına rağmen bu akşam kendilerine karşı üç puan mücadelesi verecek olan rakibine tesislerini açtı. Alanya yönetimi de Beşiktaş'ın bu jestine teşekkür etti.

Ligin ilk devresinde Aytemiz Alanyaspor, Beşiktaş'ı 2-1 mağlup etmişti. Son iki haftada 5 puan kaybederek büyük avantaj yitiren Kara Kartallar bugün mutlak 3 puan hedefiyle sahaya çıkıyor. Ümit Öztürk'ün yöneteceği maçın VAR görevlisiyse Koray Gençerler olacak.

Senin için hazırladığımız haberler