Çağdaş Atan: "Ligde ilk 4'ü hedeflemeliyiz"

15.08.2024 - 23:32 | Son Güncellenme: 15.08.2024 - 23:50

UEFA Konferans Ligi Eleme Turu'nda Rams Başakşehir'in Gürcü ekibi Iberia'yı eleyip turladığı maçın ardından temsilcimiz cephesinden önemli açıklamalar geldi.

Çağdaş Atan: "Ligde ilk 4'ü hedeflemeliyiz"

AJANSSPOR-HABER

UEFA Konferans Ligi 3. Eleme Turu'nda temsilcimiz Rams Başakşehir'in 1-0 kazandığı maçın rövanşında, Gürcü ekibi Iberia'yı evinde 2-0 yenerek turladığı maçın ardından Çağdaş Atan ve oyuncuları önemli açıkalamalarda bulundu.

Çağdaş Atan: "Oyuncularım ile uyumu yakalamış durumdayız"

Oyuncuları ile arasında önemli bir uyum olduğuna vurgu yapan Çağdaş Atan "İşin saha kısmı futbolda çok önemli. Ama bunun içinde coşku, istek olmadığı takdirde bu işi yapmaya gerek yok. Ben ve oyuncularım şu an bu uyumu yakalamış durumdayız. Bugün her şeyden önemlisi çok organize bir görüntü verdik. Her atakta gol pozisyonu yakalayacakmışız gibi hissettim. 3. bölgede kalitemizi ortaya koyamadık" dedi.

Çağdaş Atan: "Ligde tekrar ilk 4'ü hedeflememiz gerekiyor"

Bu sezon bulundukları bütün kulvarlarda rekabetçi olmak istediklerinin mesajını veren teknik adam "Muazzam bir ikinci yarı oynadık. Kaliteli oyuncularımızın daha fazla skor üretebileceği bir oyun oynadık. Yolumuz uzun olsun istiyoruz. Bu sene 55-60 maçı görmek istiyoruz. Pazar günü Alanya maçımız var, zor bir maç olacak. Dinlenip, hem Alanya maçına hem de Perşembe günkü St.Patrick maçına hazırlanacağız. Ligde tekrar ilk 4'ü hedeflememiz gerekiyor. Alanya maçına konsantre olup kaldığımız yerden devam etmek istiyoruz" dedi.

İlgini Çekebilir
Göksel Gümüşdağ Crespo transferi hakkında konuştu!
Habere Git

Çağdaş Atan: "6 aylık planlamamızın eseri..."

Kadro yapılanmasını ince planlarla yürüttüklerini belirten Çağdaş Atan "Elimizdeki kadro ve ayrıldığımız oyuncular hep planlı şekilde son 6 ayın planlarının eseri. Tabii ki de transfer yapacağız, ihtiyacımız da var. Değerimizi yükseltecek oyuncu grubu arıyoruz. Oyuncular formasyon değişikliklerine alışıyorlar. Duarte takımın ikinci kaptanı oldu. Örnek bir kişilik. İnanılmaz bir oyuncu, ona bayılıyorum. Kemen de o tarz bir oyuncuya büründü. Agresifliği, isteği için getirdik. Ona verdiğimiz şansı iyi kullandı. Alt yapımızdan gelen oyuncuları değerlendirmeye çalışıyoruz" dedi.

"Bu isimlerin kalitesinden şüphe etmek mümkün değil..."

Kaçan pozisyonlar hakkında Atan: "Bu bir koordinasyon meselesi. Sezonun çok başındayız. İdmanlarda bitiricilik kısmı en az zaman ayırdığımız kısım. Fiziksel ve taktiksel çalışmalar var. Pelkas'ın, Deniz Türüç'ün Berkay'ın kalitesinden şüphe etmemiz mümkün değil"

Piatek'ten Yusuf Dikeç göndermesi!

Başakşehir'in ilk gölünü atan Polonyalı forvet maç sonunda "Zor maçtı. İki maça bakarsak onlardan daha iyiydik. Daha fazla da gol atabilirdik. Gruplara kalmak istiyoruz. Orada daha iyi oynamamız gerekecek. Kemen bizim için çok önemli bir oyuncu. 6, orta saha ve bek oynayabiliyor. Takımda dengeyi sağlayan oyuncu diyebilirim. Onunla oynamaktan dolayı mutluyuz" ifadelerini kullandı.

Gol sevinci Olimpiyatlar'a damga vuran sporcumuz Yusuf Dikeç'e benzetilen golcü, konu hakkında "O tek tabanca ile ateş ediyor ben çift elimle yapıyorum" dedi.

Pelkas: "Kaç tane gol kaçırdığımı bilmiyorum"

Başakşehir adına güzel bir frikik golü kaydeden Dimitrios Pelkas ise maçın ardından "Futbolda en önemli şey bir önceki aksiyonu unutup bir sonrakine odaklanmaktır. Bu benim anım dedim. Ondan önce kaç tane gol kaçırdığımı bilmiyorum. İki maça bakarsak rakibimizden daha iyi oynadık. Kazanmayı hak ettik. Şimdi rakibimizi analiz etmemiz gerekecek. Ama ondan önce Pazar günü bir maçımız var. Toparlanarak Pazar günkü maça hazırlanacağız. Sonrasında Perşembe günü için hazırlanacağız" ifadelerini kullandı.


Senin için hazırladığımız haberler