Çağdaş Atan: "Rosenborg'u iyi analiz ettik, güvenimiz tam"

23.09.2020 - 20:02 | Son Güncellenme: 23.09.2020 - 20:02

Son dakika haberleri... Alanyaspor, UEFA Avrupa Ligi'nde Rosenborg takımıyla karşı karşıya gelecek. Alanyaspor Teknik Direktörü Çağdaş Atan maç öncesinde neler söyledi? İşte detaylar...

UEFA Avrupa Ligi ön eleme turunda temsilcimiz Alanyaspor, yarın Norveç ekibi Rosenborg ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Maç öncesinde teknik direktör Çağdaş Atan açıklamalarda bulundu.

"İyi bir takımız"

Rosenborg'u iyi analiz ettiklerini söyleyen Atan, "Burayı geçersek bundan sonrasında oynacağımız rakipler, zor rakipler. Biz de iyi bir takımız ve kendimize güvrenimiz tam. Rosenborg'u iyi analiz ettik. Umarım turu atlayan taraf biz oluruz." dedi.

"Bizim için önemli bir test maçı olacak"

Rosenborg maçı için heyecanlı olduklarını dile getiren Çağdaş Atan, "Çok fazla heyecanı ve tecrübeyi bir arada yaşıyoruz. Lig heyecanından sonra sıra Avrupa heyecanına geldi. İlk yılımda bu tecrübeleri elde etmek benim için önemli. Bizim için önemli bir test olacak. Tabii ki heyecanlıyız. Bu döneme kadar iyi çalıştık. Yarın da bunu sahaya yansıtıp turu atlamayı düşünüyoruz." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler