Çağdaş Atan ve Burak Yılmaz maç sonu gerilim yaşadı!

Furkan Sönmez
19.02.2024 - 23:35 | Son Güncellenme: 20.02.2024 - 00:02

Trendyol Süper Ligi'nin 26. haftasında Kayserispor, deplasmanda Başakşehir'i 3-2 yendi. Maç sonunda Burak Yılmaz ve Çağdaş atan arasında gerilim yaşandı.

Çağdaş Atan ve Burak Yılmaz maç sonu gerilim yaşadı!

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Ligi'nin 26. hafta karşılaşmasında Kayserispor, Başakşehir Fatih Terim Stadı'na konuk oldu. Konuk ekip karşılaşmayı 3-2 kazanarak, 10 maç aradan sonra 3 puanla tanıştı. Maç sonunda Kayserispor'un teknik direktörü Burak Yılmaz ile Başakşehir'in teknik direktörü Çağdaş Atan arasında bir gerilim yaşandı. Atan, konuyla ilgili "Burak hoca, bizim kulübedeki bir oyuncuya bir şey söyledi. Kulübe bizim mahremiyet alanımız, benim ne oyuncularıma ne de ekibime kimse kenardan konuşamaz"açıklamasını yaptı. Kayserispor teknik direktörü Burak Yılmaz ve teknik sorumlu Hari Vukas'tan açıklama gelmedi.

Teknik direktörler tartıştı hakem sarı kart gösterdi!

90+2'de Gökhan Sazdağı'nın uzaklaştırmak istediği top kendi ceza sahalarının içinde bulunan takım arkadaşı Shukurov'un eline çarptı. Başakşehirliler penaltı bekledi hakem oyunu devam ettirdi akabinde oyun durdu ve maçın hakemi Oğuzhan Çakır, VAR'a davet edildi. O esnada hem Başakşehir yedek kulübesi hem de Kayserispor yedek kulübesi karıştı ve Burak Yılmaz ile Çağdaş Atan birbirleriyle tartıştı. Maçın hakemi, 90+4'de iki teknik direktöre de sarı kart gösterdi.

Piatek hayati penaltıyı kaçırdı!

Başakşehir'in Polonyalı golcü futbolcusu Krzysztof Piatek, maçın son anlarında kazanılan penaltıda topun başına geçti. 90+12. dakikada penaltı kullanan 28 yaşındaki futbolcu, Kayserispor kalecisi Bilal Bayazıt'ı geçemedi. Karşılaşma bu penaltının ardından tamamlandı ve Kayserispor 3-2'lik skorla hanesine 3 puan yazdıran takım oldu.

10 maç sonra gelen 3 puan

Kayserispor, Trendyol Süper Lig'de çıktığı son 10 karşılaşmada 3 puan kazanamadı. Sarı kırmızılılar, bu süreçte 7 mağlubiyet ve 3 beraberlik yaşadı. Sırasıyla; Fenerbahçe, Konyaspor, Sivasspor, Fatih Karagümrük, Galatasaray, İstanbulspor ve Samsunspor'a mağlup olan Kayserispor; Antalyaspor, Gaziantep FK ve Beşiktaş ile berabere kaldı. Kayseri temsilcisi, tam 10 maç aradan sonra 3 puanı Başakşehir'i 3-2 mağlup ederek aldı.

Senin için hazırladığımız haberler