Kayserispor'da Çağdaş Atan, Antalyaspor Yenilgisinin Sebebini Açıkladı

Orhan Gülek
11.03.2023 - 19:14 | Son Güncellenme: 11.03.2023 - 19:21

Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında deplasmanda Fraport TAV Antalyaspor'a 4-0 mağlup olan Yukatel Kayserispor'da Çağdaş Atan, maç sonu uykusuzluktan dert yandı.

Kayserispor'da Çağdaş Atan, Antalyaspor Yenilgisinin Sebebini Açıkladı

AJANSSPOR - HABER

Antalyaspor ile Kayserispor, Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında karşı karşıya geldi. Mücadeleyi 4-0 kazanan Akdeniz ekibi 3 puanı hanesine yazdırdı. Antalyaspor'a galibiyeti getiren golleri Haji Wright (2), Fredy ve Bertuğ Yıldırım kaydetti.

Karşılaşma sonrası Kayserispor Teknik Direktörü Çağdaş Atan açıklamalarda bulundu.

Karşılaşmanın ardından basın toplantısında müsabakayı değerlendiren Kayserispor Teknik Direktörü Çağdaş Atan, bu maça kadar sezon başından bu yana hiçbir mazeret göstermeden ellerinden gelen en iyisini yaptıklarını ancak bu maçta bazı mazeretlerinin olduğunu söyledi.

"Yağmur, Antalyaspor'a yardımcı oldu"

Hava şartlarının Antalyaspor'a yaradığını ifade eden Atan, "Savunma dörtlümüzden 3'ü bugün sahada yoktu. Maça iyi başladık, 15 dakika kontrol bizdeydi. O anda Ali Karimi sakatlandı. Orta sahada formda ve lider oyuncularımızdandı. Yağmur, Antalyaspor oyunun kontrolünü eline almasına yardımcı oldu." dedi.

İlgini Çekebilir
Antalya'da ilaç gibi zafer! Wright döndü, Bertuğ başladı
Habere Git

"2 gündür takım uykusuz"

Büyük felaketten dolayı takımın olumsuz etkilendiğinin altını çizen Atan, "Tepkisiz kaldık. Yorgunduk ve uykusuzluk da var. Bir depreme yakalandık maalesef. 2 gündür takım uykusuz. Dünkü performans antrenmanda o sinyali veriyordu. Oyuncularım ikinci defa bu sezon kötü oynama haklarını kullandılar. O yüzden şimdiye kadar çok iyi gelen oyuncularımızın bu hakkı olduğunu düşünüyorum. Onlara fazla yüklenmek istemiyorum. Antalyaspor'u da galibiyetinden dolayı kutluyorum." ifadelerini kullandı.

Goller

Karşılaşmada Antalyaspor'a galibiyeti getiren golleri 33 ile 68'te Haji Wright, 52'de Fredy ve 90+7'de Bertuğ Yıldırım kaydetti.

Bu sonuçla Antalyaspor 28 puanla 11. sıraya yükseldi. Kayserispor ise 35 puanla 7. sırada kaldı.

Senin için hazırladığımız haberler