Çağdaş Atan'dan Leo Dubois açıklaması! Galatasaray'a dönecek mi?

Özgür Koç
10.01.2024 - 09:15 | Son Güncellenme: 10.01.2024 - 09:26

Rams Başakşehir Teknik Direktörü Çağdaş Atan, sezon başında Galatasaray'dan kiralanan Leo Dubois'in sarı kırmızılı takıma geri dönme ihtimaliyle ilgili konuştu.

Çağdaş Atan'dan Leo Dubois açıklaması! Galatasaray'a dönecek mi?

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'de ertelenen 16. hafta maçında deplasmanda Kasımpaşa'yı 3-0 mağlup eden Rams Başakşehir'de teknik direktör Çağdaş Atan, sezon başında Galatasaray'dan kiralanan Fransız sağ bek Leo Dubois'in sarı kırmızılı takıma dönme ihtimaliyle ilgili açıklama yaptı.

"Dubois ile çok mutluyuz"

Kasımpaşa karşılaşmasının ardından düzenlenen basın toplantısında 29 yaşındaki futbolcuyla ilgili soruya Çağdaş Atan, "Bize gelen bilgi yok. Dubois ile çok mutluyuz, o da burada olmaktan çok mutlu. Hem sürekli hem de iyi oynuyor. Sahada bize çok katkı veriyor. Dubois bu oyunun kilit oyuncularından biri. Ömer Ali de iyileşti aralarında tatlı bir rekabet var." dedi.

"Dubois'dan vazgeçmek gibi bir planımız yok"

Kendilerine Galatasaray'dan Leo Dubois'in takıma geri dönmesiyle ilgili bir talep gelmedıini kaydeden Atan, "Şu ana kadar bir talep gelmedi, Dubois’dan sezon sonuna kadar faydalanmak istiyoruz. Dubois'dan vazgeçmek gibi bir planımız yok." şeklinde konuştu.

Galatasaray 2,5 milyon Euro'ya transfer etti

Galatasaray'ın 2022-23 sezonunda Lyon'dan 2,5 milyon Euro karşılığında kadrosuna kattığı Leo Dubois, sarı kırmızılı formayla o sezon 25 maçta 1 gol ve 3 asistlik katkı verdi. Fransız futbolcunun sarı kırmızımı takımla olan sözleşmesi sezon sonunda bitiyor.

Sezon başında Başakşehir'e kiralanan tecrübeli futbolcu, turuncu lacivert formayla 17 maçta sahaya çıkarken 3 kez gol pası verdi ve bir kez de fileleri havalandırdı.

Fransa Milli Takımı formasını da 3 kez giyme başarısı gösteren Leo Dubois'in güncel piyasa değeri 3,5 milyon euro.

Senin için hazırladığımız haberler