Çağdaş Atan'dan Lucas Torreira'ya transfer teklifi!

Aleyna Gürgen
11.02.2024 - 13:29 | Son Güncellenme: 11.02.2024 - 13:55

Süper Lig ekibi Başakşehir'in teknik direktörü Çağdaş Atan'dan Galatasaray oyuncusu Lucas Torreira'ya transfer teklifi geldi. İşte detaylar...

Çağdaş Atan'dan Lucas Torreira'ya transfer teklifi!

Süper Lig 25. haftasında Galatasaray, Başakşehir'i 2-0 mağlup etti. Maçın ardından ise Başakşehir teknik direktörü Çağdaş Atan, Lucas Torreira hakkındaki açıklamaları ile dikkat çekti. 

"Basit bir gol yedik"

Başakşehir'in teknik direktörü Çağdaş Atan, Barış Alper Yılmaz ve Dries Mertens'in golleri ile 2-0 kaybettikleri Galatasaray maçının ardından şunları söyledi: "Oyuncularımı kutlarım, plana sadık kaldık. Maça çok iyi girdik. İlk golü yiyene kadar Galatasaray'a pozisyon vermedik. Muslera'dan uzun topa vurmaya zorladık. Stoperimizin iyi kafaya çıkamaması, sağ bekin oyuncuyu kaçırmadan topu kazanması gerekiyordu. Basit bir gol yedik. Baskı yemediğimiz, iyi baskı yaptığımız anda kolay gol yedik. İkinci gol de çok kolay oldu. Bir tane de Volkan'ın kurtardığı vardı."

İlgini Çekebilir
Flaş iddia: ''Erden Timur sene sonu bırakacak''
Habere Git

"Torreira'ya Başakşehir'e gelir misin diye sordum"

Maç sonunda Galatasaray'dan Lucas Torreira ile görüntülenen Çağdaş Atan bu konuda ise " Torreira'nın yanına gittim ve 'Başakşehir'e gelir misin?' diye sordum. O da bana güldü. Çok beğendiğim bir oyuncu, çok iyi oynadı o anda tebrik etmek istedim." dedi.

Lucas Torreira'nın Galatasaray'daki performansı

Uruguaylı futbolcu Lucas Torreira 8 Ağustos 2022'de Arsenal'den Galatasaray'a transfer oldu. Galatasaray 28 yaşındaki futbolcunun transferi için 6 milyon Euro bonservis bedeli ödedi. Orta saha oyuncusu Sarı-Kırmızılı ekipte şimdiye kadar 65 maçta forma terletti. Torreira bu maçlarda ekibine 2 asist katkısı sağladı. Uruguaylı futbolcunun Galatasaray ile 2028'e kadar sözleşmesi bulunuyor.

 

Senin için hazırladığımız haberler