Samsunspor, teknik direktör Çağdaş Atan ile prensipte anlaştı

12.05.2022 - 14:40 | Son Güncellenme: 12.05.2022 - 14:53

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Yılport Samsunspor, son olarak Süper Lig'de Alanyaspor'u çalıştıran teknik direktör Çağdaş Atan ile prensipte anlaştı. İşte detaylar...

Samsunspor, teknik direktör Çağdaş Atan ile prensipte anlaştı

Kulüp Başkan Vekili Veysel Bilen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Fuat Çapa'nın görevinden ayrılmasının ardından teknik direktör arayışını sürdürdüklerini söyledi.

Çağdaş Atan ile prensipte anlaştık

Samsunspor'u Süper Lig'e taşıyacak bir teknik direktör aradıklarını vurgulayan Bilen, "Çağdaş Atan ile prensip anlaşmasına vardık. Aramızda çok küçük pürüzler kaldı. Bugün veya yarın o pürüzleri giderip resmi sözleşmeyi imzalamayı hedefliyoruz." dedi.

3 yıllık sözleşme

Bilen, Çağdaş Atan ile bir yılı opsiyonlu olmak üzere 3 yıllık sözleşme imzalamayı planladıklarını kaydetti.

İlgini Çekebilir
Toplantıda güldüren anlar! "Seviyor mu dövüyor mu anlamadım"
Habere Git

Kariyerine Sergen Yalçın'ın ekibinde başladı

Futbolculuk kariyerini noktatalıktan sonra antrenörlük deneyimine Gaziantep'te Sergen Yalçın'ın yardımcısı olarak başlayan Çağdaş Atan, Yalçın ile birlikte Kayserispor, Eskişehirspor, Konyaspor, Alanyaspor, Yeni Malatyaspor ve Beşiktaş'ta çalıştı. 

İlk teknik direktörlük deneyimi Alanyaspor'da

42 yaşındaki Atan, Beşiktaş'ta Sergen Yalçın'ın yardımcılığını yaptığı dönemde Alanyaspor'dan gelen teklifi kabul ederek ilk teknik direktörlük deneyimini yaşadı. Akdeniz ekibinin başında 47 maça çıkan genç teknik adam 21 galibiyet, 8 beraberlik ve 18 mağlubiyetle 1.51 puan ortalaması elde etti.

Senin için hazırladığımız haberler