Bodrumspor TBF'yi ikna edemedi!

Burak Alaca
20.09.2023 - 20:03 | Son Güncellenme: 20.09.2023 - 20:10

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin yeni ekibi Çağdaş Bodrumspor, Türkyie Basketbol Federasyonu'nu gelecek Bodrum'daki salonlarında oynayabilmek için ikna edemedi.

Bodrumspor TBF'yi ikna edemedi!

AJANSSPOR-HABER

Basketbol Süper Ligi'nin yeni ekiplerinde Çağdaş Bodrumspor, yeni sezonda kendi salonunda kalmak için çok uğraştıysa da TBF'yi ikna edemedi. Yeni sezonda maçlarını Muğla'da oynayacak. 

Salon yenilemeye onay çıkmadı

Çağdaş Bodrumspor'un kendi salonundaki seyirci sayısı BSL standardanı karşılaşmadığını tadilatla salonu yenilemeyi istemişti. Ancak Bodrum deprem olarak riskli bir bölge olduğu için yenileme işlemine izin verilmedi.  Mevcut haliyle de BSL için oynamaya uygun olmadığı için TBF tarafından Muğla'da oynamaları gerektiği söylenmişti.

TBF ikna olmadı

Bodrum ise ilçesini BSL'de terk etmiş olmamak için hedeflerini sekteye uğratmamak için son ana kadar mücadelesini sürdürdü. Son olarak ise bir sene izin verildiği takdirdi önümüzdeki sezon Avrupa standartlarında bir salon yapacaklarına dair söz verdiler. Ancak yine de TBF'den olumlu yanıt gelmedi.

İlgini Çekebilir
Erten Gazi Koç Erdem Can ile birlik mesajı verdi!
Habere Git

Yeni sezon Muğla'da oynanacak

Yeni sezonun başlamasına 10 gün kalmışken Çağdaş Bodrumspor'un salonu kesinleşebildi. Kulüp yeni sezon maçlarını Muğla Menteşe Spor Salonu'nda oynayacak.

Senin için hazırladığımız haberler