Çağdaş Çavuş'dan 5-1'lik Yeni Malatyaspor galibiyeti sözleri

20.09.2024 - 23:50 | Son Güncellenme: 20.09.2024 - 23:52

Trendyol 1. Lig'in 6. haftasında konuğu Yeni Malatyaspor'u 5-1 mağlup eden Manisa FK'nin teknik direktörü Çağdaş Çavuş, başarılı bir mücadeleyle galibiyete ulaştıklarını söyledi.

Çağdaş Çavuş'dan 5-1'lik Yeni Malatyaspor galibiyeti sözleri

AJANSSPOR - HABER

Trendyol 1. Lig 6. hafta maçında Manisa FK, sahasında Yeni Malatyaspor'u 5-1 mağlup etti. Manisa FK'nin teknik direktörü Çağdaş Çavuş, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulundu.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Çavuş, ligin geride kalan bölümünde iyi sonuçlar elde ettiklerini, bu başarıyı sürdürmek istediklerini ifade etti.

"Çok iyi oynayarak güzel bir galibiyet aldık"

Skordan bağımsız iyi bir oyun ortaya koymak ve seyircilere iyi futbol izlettirmek istediklerini dile getiren Çavuş, "Nitekim de 5 haftada bunu yaptık. Bu maçta rakibin durumu, yaşadıkları ve buraya geliş hikayeleri biraz daha farklı. Bu tür maçların konsantresi biraz zor olur fakat oyuncu grubun bunu çok iyi yaptı. Maç önünde de gerçekten çok konsantrelerdi. Oyunun tamamında çok iyi oynayarak güzel bir galibiyet aldık." dedi.

"Bir tanesi bittikten sonra yenisi başlıyor"

Çağdaş Çavuş, oyuncularını tebrik ederek, "Bundan sonra da bu şekilde devam edeceğiz. Bir tanesi bittikten sonra yenisi başlıyor. Bu çok daha değerli. Bu süreci de böyle geçirebilirsek bizim için çok mutluluk verici olacak." diye konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler