Çağla Büyükakçay, WTA St. Petersburg’a erken veda etti!

16.03.2021 - 23:16 | Son Güncellenme: 16.03.2021 - 23:19

Tenis haberleri... Türkiye’yi ilk kez olimpiyatlarda temsil etme başarısı göstermiş milli tenisçimiz Çağla Büyükakçay (181), WTA St. Petersburg’da erken havlu attı. Bugün, güçlü Rus rakibi Anastasia Pavlyuchenkova (45) ile karşılaşan Büyükakçay, 6-4 ve 6-4’lük setlerle 2-0 mağlup olan taraf oldu. İşte detaylar...

Çağla Büyükakçay, WTA St. Petersburg’a erken veda etti!

AJANSSPOR - DIŞ HABER

WTA St. Petersburg’da günün son maçı Çağla Büyükakçay ile Anastasia Pavlyuchenkova arasında oynandı. Güçlü rakibine karşı motivasyonunu koruyup iyi bir oyun sergileyen Büyükakçay, her iki sette de sonuca ulaşamadı. Özellikle ikinci sette kararlılığını koruyan milli tenisçimiz; tecrübeli Rus raket Pavlyuchenkova’nın güçlü servislerine karşı koyamadı. Bu sonuçla beraber Pavlyuchenkova son 16 turuna yükselirken; Büyükakçay WTA St. Petersburg’a veda etmiş oldu.

Çağla Büyükakçay performansıyla gururlandırdı!

Maçın ilk ve ikinci setinde oyunun içinde olan Çağla Büyükakçay, güçlü rakibi Anastasia Pavlyuchenkova’ya kolay rakip olmadı. Turnuvanın 5. seri başı olarak St. Petersburg organizasyonuna dahil olan Pavlyuchenkova, milli tenisçimizi seçmişti. 2 Grand Slam’i olan Pavlyuchenkova karşısında Büyükakçay, performansıyla ekran başındaki tenis takipçilerini gururlandırdı. Her ne kadar 6-4’lük iki setle mağlup olsa da moral motivasyonunu koruyup mücadelesini sürdürdü.

Senin için hazırladığımız haberler