Çağla Tuğaltay kimdir? Cinayet dosyasında flaş gelişme!

04.06.2020 - 12:42 | Son Güncellenme: 04.06.2020 - 12:42

Çağla Tuğaltay kimdir, neden gündem oldu? 20 yıl önce vahşi bir cinayete kurban giden Çağla Tuğaltay cinayeti ile ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. Bunun üzerine sosyal medyada Çağla Tuğaltay adına pek çok mesaj paylaşıldı. Çağla Tuğaltay cinayeti zaman aşımı hakkında yeni haberler geliyor. İşte detaylar..

Çağla Tuğaltay kimdir? Bundan 20 yıl önce öldürülen Çağla Tuğaltay hakkında sosyal medyada pek çok mesaj paylaşılıyor. Çağla Tuğaltay cinayeti zaman aşımı hakkında ise yeni gelişmeler yaşanıyor. Peki Çağla Tuğaltay kimdir, Twitter’da neden gündem oldu? Çağla’nın dosyası, 48 saat sonra zaman aşımına uğrayacak. Annesi Gülnur Tuğaltay ise konu hakkında açıklamalarda bulundu. İşte Çağla Tuğaltay cinayeti ile ilgili son gelişmeler...

Lise öğrencisi Çağla Tuğaltay, 5 Haziran 2000'de okuldan çıkarak Şişli'deki evine gitti. Tuğaltay aynı gün, evinde vahşice öldürülmüş olarak bulundu. Savcılıkça başlatılan soruşturma kapsamında, bugüne kadar Çağla Tuğaltay'ın erkek arkadaşı ve ağabeyi dahil yaklaşık 65 kişinin ifadesi alındı.

Alt komşu ifadesinde, maktulün eve girince ayaklarını sert bir şekilde vurduğunu, bu seslerden Çağla Tuğaltay'ın eve girdiğini anladığını, olay günü de bu şekildeki seslerden sonra Çağla'nın tanıdığı biriyle konuşuyormuş gibi sohbet ettiğini duyduğunu söyledi.

Tam 20 yıldır kızlarının katilinin bulunması için mücadele veren Çağla Tuğaltay'ın ailesi, dosyanın zaman aşımı nedeniyle kapatılmasından endişe ediyor.

Tuğaltay ailesinin avukatı Cengiz Suyabatmaz ise olayın failinin bulanacağına dair umudunun çok az olduğunu dile getirerek, dosyadaki delil yetersizliğine vurgu yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler