"Çağlar için en iyi çözümü bulmaya çalışıyoruz"

21.10.2020 - 17:31 | Son Güncellenme: 21.10.2020 - 17:37

Son dakika haberi... Premier Lig ekiplerinden Leicester City'de, teknik direktörü Brendan Rodgers, milli oyuncular Çağlar Söyüncü ve Cengiz Ünder hakkında konuştu. Rodgers, Çağlar'ın sakatlığı ile ilgili bilgi verdi. İşte detaylar...

"Çağlar için en iyi çözümü bulmaya çalışıyoruz"

AJANSSPOR - HABER

Leicester City Teknik Direktörü Brendan Rodgers, milli oyuncular Çağlar Söyüncü ve Cengiz Ünder hakkında konuştu.

Brendan Rodgers, Leicester'ın Ukrayna Ligi ekibi Zorya Luhansk ile yapacağı UEFA Avrupa Ligi G Grubu ilk maçı öncesinde basın toplantısı düzenledi. 

47 yaşındaki teknik adam 25 kişilik Avrupa kadrosunda yer almayan Islam Slimani'nin maçta forma giyemeceğini belirterek, "Avrupa kadromuzda yer almayan tek kişi Slimani. Bunun dışında, şu anda çoğu oyuncumuz hazır durumda" dedi.

Sakatlığı nedeniyle sahalardan yaklaşık 3 ay uzak kalacak olan Çağlar Söyüncü ile ilgili konuşan Brendan Rodgers, "Sakatlığının kapsamına bakmak için Londra'ya gitti. Durumun ihtiyatlı bir şekilde yönetilip yönetilmeyeceği veya ameliyat olmak isteyip istemeyeceği Çağlar ile bizim aramızda bir konu" diye konuştu.

Sağlık ekibinin milli stoper ile görüştüğünü ifade eden Rodgers, "Sağlık ekibimiz oyuncu ile görüşüyor ve en iyi çözümü bulmaya çalışıyor. Oradan nereye gideceğimizi göreceğiz" ifadesini kullandı. 

Bir diğer milli oyuncu Cengiz Ünder'in takıma adapte olmaya başladığını söyleyen Kuzey İrlandalı teknik adam, "Şimdi, işimize adapte oluyor ve önümüzdeki birkaç hafta içinde biraz daha süre alacak. Antrenmanda iyi görünüyor ancak doğal olarak oyunculara biraz zaman gerekiyor. Bu yüzden önümüzdeki birkaç hafta içinde, alacağı sürelerin eskisinden daha fazla olacağını umuyorum" diye konuştu.

 Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler