Juventus Çağlar Söyüncü'nün peşinde! Görüşmeler başladı

31.03.2022 - 14:19 | Son Güncellenme: 31.03.2022 - 14:27

Leicester City'de forma giyen milli futbolcu Çağlar Söyüncü ile ilgili flaş bir transfer gelişmesi yaşandı. 25 yaşındaki oyuncuya dünya devi talip oldu. İşte detaylar...

Juventus Çağlar Söyüncü'nün peşinde! Görüşmeler başladı

A Milli Takımımız ve kulübü Leicester City adına oldukça önemli bir oyuncu olan Çağlar Söyüncü, 'Türk Duvarı' tanımını popüler hale getiren oyunculardan birisi olmuştu. Milli stoper, bu sezon Premier Lig'de Leicester City'nin de kötü gidişiyle birlikte önceki dönemlerine göre daha kötü bir görüntü çizse de dünya devlerini peşinden koşturmaya devam ediyor.

Chelsea ve Manchester United peşinde

İlk olarak İngiliz basınında Chelsea'nin milli yıldızla ilgilendiği iddiaları ortaya çıkmıştı. Daha sonra ise Manchester United'ın devreye girdiği söylendi. İki dünya deviyle adı geçen Çağlar Söyüncü'nün, 40 milyon avronun üzerinde bir bonservis bedeliyle transfer yapacağı belirtildi.

Yeni bir talibi çıktı

Premier Lig kulüplerinin yanı sıra Çağlar Söyüncü'nün talipleri artmaya devam ediyor. Önümüzdeki yaz transfer döneminde en pahalı Türk futbolcu unvanını Arda Turan'dan alması beklenen Çağlar için flaş bir gelişme yaşandı.

Juventus görüşmelere başladı

A Spor'un haberine göre; İtalyan devi Juventus, Çağlar Söyüncü'nün transferi için kulübüyle görüşmelere başladı. Çağlar Söyüncü için nabız yoklayan Juventus, milli oyuncuyu kadrosuna katarak gelecek sezon için güçlü bir savunma oluşturmak istiyor.

Chiellini ve Bonucci'nin ilerleyen yaşları nedeniyle yenilemeye gitmek isteyen Juventus, bu transferde oldukça istekli. 

Çağlar Söyüncü'nün performansı

Leicester City formasıyla 119 maçta forma giyen milli oyuncu, toplamda 3 gol ve 1 asist kaydetti.  Milli Takım'ın da değişmez oyuncusu olan 25 yaşındaki futbolcu Ay Yıldızlı formayla 45 maça çıkarken 2 gol attı.

Senin için hazırladığımız haberler