Çağlar Söyüncü ile Zehra Yılmaz arasında aşk iddiası!

İsa Kethüda
02.04.2021 - 10:10 | Son Güncellenme: 02.04.2021 - 18:25

Magazin haberleri... İngiltere Premier Ligi takımlarından Leicester forması giyen milli futbolcu Çağlar Söyüncü'nün güzel oyuncu Zehra Yılmaz ile aşk yaşadığı iddia edildi. İşte detaylar...

 Çağlar Söyüncü ile Zehra Yılmaz arasında aşk iddiası!

A Milli Takım'ın Hollanda, Norveç ve Letonya maçlarında göstermiş olduğu performansla herkesin takdirini toplayan Çağlar Söyüncü'nün güzel oyuncu Zehra Yılmaz ile aşk yaşadığı iddia edildi. 

Sabah'ta yer alan habere göre; İngiltere Premier Lig takımlarından Leicester City'de forma giyen milli futbolcu Çağlar Söyüncü ile daha önce Cem Belevi ile evlilik kararı alan fakat ayrılan oyuncu Zehra Yılmaz'ın milli takım arasından sonra ortak arkadaşları vasıtasıyla tanıştığı iddia edildi

Çağlar Söyüncü, Zehra Yılmaz'ı takibe aldı

Türkiye'nin Hollanda ve Norveç karşılaşmalarından galip ayrılmasında büyük pay sahibi olan Çağlar Söyüncü, kampın bitmesinin ardından İstanbul'a geldi. Burada ortak arkadaşları vasıtasıyla güzel oyuncu Zehra Yılmaz ile tanıştığı iddia edilen Çağlar Söyüncü'nün Zehra Yılmaz'ı Instagram'dan takip ettiği de gelen bilgiler arasında. Zehra Yılmaz da takip isteğine olumlu geri dönüş yaptı.

Kısa süre önce hayatlarını birleştiren Ozan Tufan ve Rojin Haspolat çiftinin düğününe de katılan Çağlar Söyüncü'nün düğünün ardından Zehra Yılmaz ile tanıştığı da gelen bilgiler arasında. Bu arada Ozan Tufan ile Çağlar Söyüncü'nün çok yakın arkadaş olduğu da biliniyor.

Çağlar Söyüncü, ilk kez özel hayatıyla gündeme geldi

İngiltere Premier League ekiplerinden Leicester City ve A Milli Takımı'nın başarılı yıldızı Çağlar Söyüncü, bu kez yeşil sahalardaki performansıyla değil ilk kez özel hayatıyla gündeme geldi.

24 yaşındaki yıldız, önceki gün Instagram'da güzel oyuncu Zehra Yılmaz'ı takibe aldı.

27 yaşındaki Yılmaz da hemen ardından Çağlar Söyüncü'yü takibe aldı.

Neden takipleştiği ise merak konusu oldu

Instagram'da sadece 116 kişiyi takip eden yıldız futbolcunun güzel oyuncuyla neden takipleştiği ise merak konusu oldu.

Konuşulanlara göre Milli Takım maçları için Türkiye'ye gelen Çağlar Söyüncü, ortak dostları aracılığıyla Zehra Yılmaz ile tanıştı. Bu ortak dostlar ise Derya Uluğ ile müzisyen aşkı Asil Gök'tü.

Birbirlerini takip ettikleri için "Yeni bir aşk mı doğuyor?" dedirten güzel oyuncuyla yıldız futbolcunun samimiyetinin derecesini ise önümüzdeki günler gösterecek.

Senin için hazırladığımız haberler