Çağlar Söyüncü İmzayı Atıyor | Transfer Haberleri

İsa Kethüda
24.04.2023 - 15:47 | Son Güncellenme: 24.04.2023 - 15:59

Transfer haberleri.. İngiltere Premier Ligi takımlarından Leicester City forması giyen milli futbolcu Çağlar Söyüncü'nün yeni takımı belli oluyor. Detaylar.

Çağlar Söyüncü İmzayı Atıyor | Transfer Haberleri

DIŞ HABER - AJANSSPOR

İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Leicester City'de oynayan ve bu sezon teknik direktör Brendan Rodgers tarafından fazla forma şansı verilmeyen Çağlar Söyüncü'nün yeni takımını duyurdular. 

Çağlar, Leicester City ile sözleşme yenilemeyecek

The Athletic'te yer alan habere göre; milli savunma oyuncusu Çağlar Söyüncü'nün, kulübü Leicester City ile sözleşme yenilemeyeceği belirtildi.

Çağlar Söyüncü, Atletico Madrid ile anlaştı

Haberde, başarılı oyuncunun yeni takımını da duyurdular. Buna göre Çağlar Söyüncü'nün İspanya La Liga ekiplerinden Atletico Madrid ile anlaşmaya vardığı ve ön sözleşme imzalayacağı ifade edildi.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'da II. Gomis dönemi bitti
Habere Git

Brendan Rodgers oynatmıyordu

Bilindiği üzere geçtiğimiz haftalarda görevinden ayrılan teknik direktör Brendan Rodgers, milli oyuncuya bu sezon forma şansı vermiyordu.

Çağlar, Dean Smith ile kendine geldi

Rodgers'in ayrılmasının ardından göreve gelen Dean Smith ise milli oyuncuya şans vermeye başladı.

Wolverhampton maçında sahanın en iyi oyuncusu seçildi

Eski günlerine geri dönen Çağlar Söyüncü, son oynanan ve 2-1 kazanılan Wolverhampton karşılaşmasında da maçın en iyi oyuncusu seçilmişti.

İlgini Çekebilir
Uğur Dündar'dan flaş paylaşım: "Çözüm yabancı hakem getirmektir!"
Habere Git

Leicester City kariyeri

İngiliz kulübü ile toplamda 129 maça çıkan Çağlar, 3 gol ve 1 asist kaydetti. Başarılı oyuncu 2016 yılında Altınordu'dan Freiburg'a 7.9 milyon Euro, Alman kulübünden Leicester City'ye ise 21.1 milyon Euro'ya transfer olmuştu. 

Senin için hazırladığımız haberler