Leicester City 4-2 Manchester United (Maç özeti)

16.10.2021 - 18:59 | Son Güncellenme: 16.10.2021 - 20:19

Premier Lig'de Leicester City, Manchester United'ı 4-2 yendi. Çağlar Söyüncü, Kırmızı Şeytanlara geçen sezon olduğu gibi yine gol attı. Maçın özeti haberimizde...

Leicester City 4-2 Manchester United (Maç özeti)

AJANSSPOR-HABER

Premier Lig’deki günün önemli maçında Leicester City ile Manchester United karşılaştı. Çağlar Söyüncü’nün de gol attığı mücadeleden ev sahibi ekip 4-2 galip ayrıldı. 

Tam bir düelloya sahne olan karşılaşmanın ilk yarısı Mason Greenwood ve Youri Tielemans’ın karşılıklı golleriyle 1-1 sona erdi. 78. dakikada sahneye çıkan Çağlar, korner sonrası kaleciden dönen topu tamamlayarak Leicester’ı 2-1 öne geçirdi.   

Çağlar Söyüncü'nün bu sezon ilk golü

Milli futbolcumuz geçtiğimiz sezon da Manchester United’a gol atma başarısı göstermişti. Söyüncü böylelikle Premier Lig’de kendisi adına sezonun ilk golünü attı.

Çağlar Söyüncü'nün attığı gol

Son 8 dakikada 3 gol 

Maçta heyecan bundan sonra da hız kesmedi. Konuk takım 82’de Marcus Rashford ile beraberliği yakalarken, 1 dakika sonra Jamie Vardy yeniden üstünlüğü Leicester’a getirdi. Ev sahibi adına 90’da Patson Daka skoru belirledi. 

Manchester United'da işler yolunda gitmiyor

Ligde üst üste 3. maçını da kazanamayan Manchester United’da Cristiano Ronaldo 90 dakika forma giydi, ancak Çağlar Söyüncülü Leicester City savunmasına karşı gol bulamadı. Bu sonuçla milli futbolcumuzun takımı 11 puan ve maç fazlasıyla 10. sıraya yükseldi. 14 puanda kalan Manchester United ise 5. sırada yer alıyıor. 

Senin için hazırladığımız haberler