Çağlar Söyüncü ve Cengiz Ünder’in takımına bir Türk daha!

19.03.2021 - 16:08 | Son Güncellenme: 19.03.2021 - 16:13

Premier Lig haberleri… Kadrosunda Cengiz Ünder ve Çağlar Söyüncü gibi iki milli futbolcumuzu bulunduran Leicester City şimdi de Orkun Kökçü’ye talip oldu. Feyenoord forması giyen genç yıldızın peşinde İngiliz devi Arsenal de var. İşte detaylar…

Çağlar Söyüncü ve Cengiz Ünder’in takımına bir Türk daha!

AJANSSPOR-HABER

Leicester City, ‘İngiltere’nin Lille’i’ olma yolunda ilerliyor. Çağlar Söyüncü ve Cengiz Ünder gibi iki Türk futbolcusunun forma giydiği Premier Lig temsilcisi, bir başka milli oyuncumuzun peşine düştü.

Leicester, Feyenoord'da bu sezon yaptığı çıkışla dikkat çeken Orkun Kökçü'yü kadrosuna katmak istiyor. Sport Witness ve La Razon'un haberine göre İngiliz ekibi, 20 yaşındaki futbolcu için temaslarını sürdürüyor.

Sevilla ve Leeds de devrede

Ancak Çağlar ve Cengiz’in takımı bu transferde rakipsiz değil. Hem Premier Lig devi Arsenal hem de İspanya La Liga’nın güçlü temsilcisi Sevilla, Orkun’la ilgilenen kulüpler arasında. Aynı zamanda Leeds United da Türk futbolcuya talip.

Transferine yeşil ışık yaktı

Avrupa transfer piyasasının gözdesi haline gelen Orkun Kökçü, "Feyenorrd’la 2025'e kadar sözleşmem var ama durum değişti. Kulübün maddi durumunun artık iyi olmadığı açık. Bu yüzden benim için iyi bir teklif gelirse, kulübüm de bu işten iyi bir miktar elde edebilirse tekliflerin değerlendirileceğini düşünüyorum" diye konuştu.

A Milli Takım’ın formasını 2 kez giyen Orkun, bu sezon Feyenorrd’da 23 maça çıkıp, 2 gol 1 asistle oynadı. 

Senin için hazırladığımız haberler