Çağlar Söyüncü, Atletico Madrid İle Anlaşma Sağladı

Ali Bozkurt
07.01.2023 - 00:48 | Son Güncellenme: 07.01.2023 - 01:05

Premier Lig ekibi Leicester City'de forma giyen milli oyuncumuz Çağlar Söyüncü, İspanya La Liga ekibi Atletico Madrid'e transfer oluyor. İşte Detaylar...

Çağlar Söyüncü, Atletico Madrid İle Anlaşma Sağladı

AJANSSPOR HABER

Premier Lig ekibi Leicester City forması giyen başarılı milli savunmacı Çağlar Söyüncü, sene sonu sözleşmesi sona ermesinden dolayı Ocak ayında görüşmelere başladığı La Liga ekibi Atletico Madrid ile anlaşma sağladığı iddia edildi. Detaylar...

Çağlar Söyüncü, anlaşma yaptı

Premier Lig ekibi Leicester City forması giyen Çağlar Söyüncü, sene sonu sözleşmesinin sona ermesini fırsat görerek kendisine gelen teklifleri değerlendirme altına aldı.  Fabrizio Romano'nun haberine göre milil oyuncumuz La Liga ekibi Atletico Madrid ile anlaşma sağladı. 

Oyuncu tarafında işlem tamam

Çağlar Söyüncü ile anlaşma sağlayan İspanyol ekibi Atletico Madrid, başarılı savunma oyuncusunu devre arası transfer dönenimde kadrosuna katmak için İngiliz ekibiyle görüşme yapacağı iddia edildi. 

İlgini Çekebilir
Çağlar Söyüncü için karar verildi!
Habere Git

Ocak olmazsa Haziran

Çağlar Söyüncü ile anlaşma sağlayan İspanyol ekibi Atletico Madrid, transferin devre arası olmaması durumunda Haziran ayında milli oyuncuyu bonservis bedeli ödeden kadrosuna katacağı ifade edildi. İngiliz ekibinin yüksek ücret talep etmesi durumunda Söyüncü ile Haziran ayından itibaren geçerli olarak sözleşme imzalanacak.

9 gole katkı sağladı

Leicester City ile 125 karşılaşmada görev alan Çağlar Söyüncü, 6 gol atarken 3 asist yapma başarısı gösterdi. Söyüncü, 43 sarı kart görürken 1 ikinci sarıdan kırmızı kart ve 2 direkt kırmızı kart gördü.

Devler peşinde

Sene sonunda Leicester City ile yollarını ayırması beklenen milli oyuncu Çağlar Söyüncü'ye transfer teklifleri gelmeye devam ediyor. Bir başka Premier Lig ekibi olan Aston Villa ile Serie A'nın köklü kulüpleriden Roma da 26 yaşındaki milli oyuncu için  devreye girdiği iddia edildi. İngiliz basınında yer alan haberlere göre ise, Söyüncü hem Aston Villa hem de Roma'yı reddetti ve yakın Ocak ayında Atletico Madrid'e imza atacak. 

İlgini Çekebilir
Şenol Güneş'ten maç sonrası transfer açıklaması! Cengiz Ünder, Çağlar Söyüncü...
Habere Git

Değeri 22 milyon euro olarak gözüken Çağlar Söyüncü,  2016 yılında Altınordu'dan Bundesliga ekibi Freiburg'a 8 milyon karşılığında transfer olmuştu. Almanya'da gösterdiği performans sonrası İngiliz ekibi Leicester City'e 21 milyon euro karşılığında transfer olmuştu.

Bu sezon Premier Lig'de fazla forma şansı bulamayan Çağlar Söyüncü, sene sonunda takımdan ayrılma kararı aldı. Milli oyuncu Premier Lig'de sadece 1 karşılaşmada görev aldı. Ayrıca EFL Cup'ta ise 1 karşılaşmada görev alabildi.

Senin için hazırladığımız haberler