Caiçara: Aykut Kocaman'dan özür dilerim

15.10.2021 - 22:34 | Son Güncellenme: 15.10.2021 - 23:38

Başakşehir'de yeniden formasına kavuşan Junior Caiçara, Beşiktaş maçı sonrası eski teknik direktörü Aykut Kocaman'dan özür dilediğini açıkladı. İşte detaylar...

Caiçara: Aykut Kocaman'dan özür dilerim

AJANSSPOR-HABER

Medipol Başakşehir takımında Aykut Kocaman hakkında yaptığı eleştiriler sonrası kadro dışı bırakılan Junior Caiçara affedilmişti. Brezilyalı futbolcu, Beşiktaş maçına ilk 11'de başladı. Caiçara karşılaşmanın ardından bu konuya değindi.

Caiçara: Yanlış anlaşıldım

Tecrübeli sağ bek, "Sayın Aykut Kocaman'dan böyle bir yaklaşımda bulunmaktan dolayı özür diliyorum. Sosyal medyada yapmış olduğum yorum farklı bir şekilde algılandı ve farklı yollara gitti. Bu yüzden televizyon karşısında bizleri izleyen herkese, Aykut Kocaman'a özürlerimi belirtmek isterim. Ben uzun yıllardır Türkiye'de top oynuyorum. Tabii ki hislerimi aktarmak konusunda bu kadar farklı yerlere gideceğini tahmin etmemiştim” dedi.

'Beşiktaş maçı çok önemliydi'

Caiçara Beşiktaş maçını ise şöyle değerlendirdi: "Çok önem arz eden bir maçtı. Bizim için çok önemli bir karşılaşmaydı. Uzun bir süredir sıkıntılı gidiyorduk. Ben de kişisel olarak sahalara dönmekten dolayı çok mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum, çünkü uzun zamandır sahalarda değildim. Biraz da yorucu bir maç oldu. 

'Şampiyonlar Ligi'nde oynayan bir takımı yendik'

Beşiktaş gibi zorlu bir rakibe karşı da alınan galibiyet çok önemli ki Beşiktaş bildiğiniz gibi sadece ligde değil, Şampiyonlar Ligi'nde de çok iyi mücadele örneği gösteren bir takım. Dolayısıyla Türkiye'nin şu an en iyi takımlarından birisine karşı böylesine reform göstermek bizim için kolay değildi. Umarım bu galibiyette bizi pozisyonumuz anlamında bizi yukarıları doğru taşır."

Senin için hazırladığımız haberler