Çakar'dan Fatih Terim'e 7 soru! Flaş sözler...

31.07.2017 - 00:10 | Son Güncellenme: 31.07.2017 - 00:10

Çakar'dan Fatih Terim'e 7 soru! Flaş sözler...

AJANSSPOR - Beyaz TV yorumcusu eski hakem Ahmet Çakar, Twitter hesabı üzerinden Fatih Terim hakkında açıklamalarda bulundu ve görevine TFF tarafından son verildiğini dile getiren tecrübeli teknik adama 6 soru sordu.

İşte o açıklamalar ve sorular.

Kamuoyu baskısı ve Fenerbahçe'nin Terim'in aldığı paranın takipçisiyiz açıklaması olmasa, Terim itiraf etmeyecek idi. İmparator ha. Çok yazık, çok.

Prim pazarlığı için Arda'ları yiyen Terim bugün aslında kendisinin bir "para sevdalısı" olduğunu ortaya koymuştur. Sizce?

3.5 milyon euroyu topluma yedirmek için kovulduğunu ancak 5 gün sonra itiraf eden Terim Adanaspor kalecisine verdirdiği primi de açıklamalıdır.

Terim'e soru 1- Tazminat işi patlamasa ve toplumsal baskı olmasa kovulduğunu yine de itiraf eder miydin? 

Terim'e soru 2- Ünal Aysal başkan senin şikayetin üzerine 1 yıl hapis cezası aldı, bu Galatasaray geleneklerine uygun mudur?

Terim'e soru 3- TRT'deki tarih profesörüne bulaştın medyadaki birçok kişiyi patronlarına şikayet ettin sindirdin vicdan azabı var mı?

Terim'e soru 4- Ben ders almam ders veririm derdin hep, acaba son 15 günde yaşadıkların Yüce ALLAH'ın sana verdiği son bir ders olabilir mi?

Terim'e soru 5- Prim için Arda'ları kovdun kaos yarattın ama bugünkü itirafınla gerçek primcinin sen olduğunu düşünüyor musun?

Terim'e soru 6- Hep resultante importante derdin (sonuç önemli) Acaba bugün aynaya baktığında nasıl bir resultante (sonuç) görüyorsun?

(YASAL UYARI: KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ) 

Bu gecelik son soru 7- Terim Bey belirttiğiniz gibi kovulmuşsunuz yani şu an işsizsiniz. Acaba SGK ya"işsizlik maaşı"için başvuracak mısınız?

Senin için hazırladığımız haberler