Çakır tartışma yarattı, Mourinho çıldırttı!

08.11.2018 - 17:28 | Son Güncellenme: 08.11.2018 - 14:48

Çakır tartışma yarattı, Mourinho çıldırttı!

Dünyanın futbolda kulüpler bazındaki en büyük organizasyonu olan Şampiyonlar Ligi’nde birbirinden zorlu maçlar oynandı.

Cüneyt Çakır tartışma yarattı

Rusya’da oynanan CSKA Moskova - Roma karşılaşmasını FIFA kokartlı Türk hakem Cüneyt Çakır yönetirken; Çakır’ın kararları tartışma yarattı.

CSKA forması giyen futbolcular sert tepkiler gösterdi

56.dakikada CSKA forması giyen Magnusson’u ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışına gönderen Çakır, tartışma yaratan ve CSKA Moskovalı futbolcuların uzun süre ofsayt olduğu itirazında bulunduğu pozisyonda golü verdi.

Roma tur kapısını araladı

Ayrıca Roma’da son dönemlerde ortaya koyduğu başarılı performansla dikkatleri çeken milli futbolcu Cengiz Ünder, 70.dakikada Justin Kluivert’ın yerine oyuna dahil oldu. Roma, maçı 2-1 kazanarak tur kapısını aralamış oldu.

City maçında penaltı tartışma yarattı

Devler Ligi’nde Manchester City’nin Shakhtar Donetsk’i 6-0 yendiği maçta da penaltı atışı tartışma yarattı.

Sterling'in pozisyonu damga vurdu

Raheem Sterling’in yerde kaldığı pozisyonda City, 24.dakikada farkı ikiye çıkardı. Viktor Kassai’nin City lehine verdiği karar İngiltere’de gündem yarattı.

Sterling: "Hakemden özür dilerim"

Maç sonunda en şey dikkat çeken şey ise; Sterling’in açıklaması oldu. Sterling, ”Penaltı pozisyonunda ne olduğunu bilmiyorum. Bir temas hissetmedim ama düştüm. Hakemden özür dilerim” dedi.

Guardiola'dan olay Milner göndermesi

Öte yandan Pep Guardiola, ”Sterling hakeme penaltı olmadığını söyleyebilirdi. Ama geçen sene Milner da ofsayt sebebiyle sayılmayan golün nizami olduğunu söylemeliydi” yorumunda bulundu.

Juventus - United maçı alev alev

Şampiyonlar Ligi’nde H Grubu’nda sonucu merakla beklenen maçta İtalyan ekibi Juventus, Manchester United ile karşılaştı.

Mourinho, Juventus taraftarlarını çıldırttı

United, uzun süre 1-0 geride götürdüğü maçı son dakikalarda bulduğu gollerle 2-1 kazanırken; Portekizli çalıştırıcı Jose Mourinho’nun hareketleri gündeme bomba gibi düştü.

Mourinho'dan sizi duyamıyorum işareti...

Maçın bitiş düdüğünün gelmesiyle birlikte sahaya giren Manchester United menajeri Jose Mourinho, elini kulağına götürerek Juventus tribünlerine "Sizi duyamıyorum" işareti yaptı.

Mourinho: "Daha yüksek sesle duymak istediğimi gösterdim"

Portekizli teknik adam, "90 dakika hakarete maruz kaldım. Buraya işimi yapmaya geldim, başka bir şey değil. Kimseyi kırmadım, sadece daha yüksek sesle duymak istediğimi gösterdim. Sizi duyamıyorum dedim, hepsi bu" diye konuştu.

Graeme Souness'a Mourinho eleştirisinde yanıt gecikmedi

Manchester United menajeri Jose Mourinho’nun bu hareketini spor yorumcuları da değerlendirdi. En çok dikkat çeken yorum, Sky Sports yorumcusu Graeme Souness'dan geldi.

Souness: "Mourinho, kargaşaya sebep olabilirdi"

Türkiye’de Ulubatlı Souness olarak anılan Graeme Souness, “Jose Mourinho, yaptığı bu hareketle kargaşaya sebep olabilirdi” dedi.

"Sen de Türkiye'de sahanın ortasına bayrak dikmiştin?

Ancak; bu dikkat çeken yoruma verilen yanıt ise son derece ilgi çekiciydi. Bir diğer yorumcu Mick McCarthy'nin ”Sen Türkiye’de sahanın ortasına bayrak dikmiştin?” demesi olay yarattı.

Ronaldo için bambaşka bir maç...

İspanya’dan ayrılarak kariyerine Juventus ile yeni bir sayfa açan Cristiano Ronaldo için de Manchester United ile oynanan maç farklı bir anlam taşıyordu.

Cristiano Ronaldo zirvede

Attığı golle 121 gole ulaşan Portekizli süper yıldız, Devler Ligi tarihinde tüm zamanların en  golcü futbolcuları listesinde ilk sıradaki yerini korudu. Ronaldo, Messi ile arasındaki gol farkını 16’ye çıkarmış oldu.

Grup aşamasındaki 81. maçı oldu

Ayrıca Ronaldo, United maçıyla birlikte grup aşamasındaki 81. maçına çıktı. Bu rakam, Şampiyonlar Ligi’ndeki en fazla sayı olarak kayıtlara geçti.

Ronaldo: "United kazanmak için hiçbir şey yapmadı"

Aynı zamanda uzun yıllar formasını giydiği Manchester United’a karşı oynayan ve gol atan Cristiano Ronaldo maçın ardından ise, ”Manchester United kazanmak için hiçbir şey yapmadı” ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler