İtalya'dan Fenerbahçe için Caleb Ekuban iddiası

16.06.2022 - 14:36 | Son Güncellenme: 16.06.2022 - 14:53

Futbol hayatını İtalya'da sürdüren Trabzonspor'un eski futbolcusu Caleb Ekuban ile ilgili İtalya'dan flaş bir transfer iddiası geldi. Detaylar haberimizde...

İtalya'dan Fenerbahçe için Caleb Ekuban iddiası

Trabzonspor'da 3 sezon forma giydikten sonrda geçtiğimiz sezonun başında 1.8 milyon Euro'ya Serie A ekibi Genoa'ya transfer olan Ganalı futbolcu Caleb Ekuban'ın Süper Lig'e geri dönebileceği ileri sürüldü.

Adı Beşiktaş ve Konyaspor ile anılmıştı

Serie A'da istediğini bulamayan ve gösterdiği performansla hayal kırıklığı yaratan 28 yaşındaki yıldızın adı geçtiğimiz sezonun devre arasında Beşiktaş ve Konyaspor ile anılmış, Konyaspor'a transferi son anda gerçekleşmemişti.

Fenerbahçe iddiası

Sky Italia'nın iddiasına göre küme düşen Genoa'dan ayrılmayı planlayan Ekuban'a Beşiktaş'ın ardından Fenerbahçe'nin de talip oldu.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'ye Brezilya'dan kötü haber
Habere Git

2 yıl daha sözleşmesi var

Haberde takımında ayrılmaya karar veren Ganalı yıldıza Serie A'dan Spezia'nın da ilgisinin olduğu kaydedildi. Genoa ile 2024'e kadar sözleşmesi bulunan 28 yaşındaki oyuncu geride kalan sezonda 32 maçta forma giyerken 2 gol ve 2 asistlik performans sergiledi. Ekuban'ın güncel piyasa değeri 1.8 milyon Euro.

Senin için hazırladığımız haberler