Hakan Çalhanoğlu açıkladı! Suudi Arabistan'dan 72 milyon Euroluk teklifi nasıl reddetti?

Akın Ungan
05.01.2024 - 10:43 | Son Güncellenme: 05.01.2024 - 11:06

Inter'de forma giyen milli yıldız Hakan Çalhanoğlu, Suudi Arabistan'da Jorge Jesus'un çalıştırdığı Al Hilal'in toplam 72 milyon Euroluk teklifini nasıl reddettiğini açıkladı.

Hakan Çalhanoğlu açıkladı! Suudi Arabistan'dan 72 milyon Euroluk teklifi nasıl reddetti?

Serie A devi Inter'de forma giyen milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu, Sportmediaset'e açıklamalarda bulundu. Çalhanoğlu, eski Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus'un çalıştırdığı Suudi Arabistan takımı Al Hilal'den gelen teklifi nasıl reddettiğini anlattı.

"Teklifler geldiğinde 'Siz karar verin' dedim"

Suudi Arabistan Pro Ligi ekiplerinden Al Hilal'den gelen yıllık 18 milyon Euro'dan 4 senelik sözleşme teklifini reddeden Hakan Çalhanoğlu, "Suudi Arabistan'dan teklifler geldi ama geri çevirdim. Çünkü Inter'i çok seviyorum. Kulüp yönetimine teşekkür ediyorum. Çünkü ne düşündüğümü biliyorlar. Ben kalmak istiyordum. Teklifler geldiğinde 'Siz karar verin' dedim" ifadelerini kullandı.

"Herkes para için ayrıldığımı söylüyor ama para her şey değil"

Çalhanoğlu, "Herkes benim para için ayrıldığımı söylüyor ama para her şey değildir. Benim için en önemli şey, kendimi değerli hissetmektir. Inter'de de böyle hissediyorum. Şampiyon oldukları sezonun öncesinde Milan'a transfer olduğum için hata yaptığımı söylediler. Onlara en iyisini diliyorum ama neler olacağını zaman gösterecek. Sabırla bekliyorum" şeklinde konuştu.

İlgini Çekebilir
Büyükekşi stadı terk etmişti! 2,5 yıla kadar hapis istemiyle dava...
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler